HotZlot 2016 - wątek ogólny

Jeśli jeszcze jeden byś gdzieś znalazł to jeden bym przygarnął.

Podzielisz się z drobokiem:). Spakowałem na razie 4.

Pewnie jeszcze@GBM się dopisze i ja stanę do kolejki, więc zarobisz losowanie, każdy w ciemno wybierze po jednym [emoji14]

Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka

Dla GBM mam coś innego. A wiec zaczynam szukać kolejnych złomów:)

Mam jeszcze jakieś 30-40 laptopów na części, ale tego raczej targać nie będę:)

Czemu duży chop jesteś dasz radę :stuck_out_tongue:

a ja myślałam że zlot zaczyna się od jutra i już spakowana, kombinowałam sobie transport na jutro… :smiley:

@leyda no, byłby numer jak nic :smiley:

Jeszcze trochę przebierania nogami.

To spisz jakie to modele a ja kiedyś się do ciebie uśmiechnę o części :slight_smile:

no :smiley: gdyby nie rozmowa z Tobą to nadal myślałabym że Zlot od jutra :smiley: (ależ bym się naczekała w tej (Szprotawie) :smiley:

A jak to jest w tym Olimpie z ręcznikami? Ośrodek zapewnia?

Jeszcze @leyda się na piątego do samochodu wciska :smiley:

to jeszcze do przedyskutowania :slight_smile: Ale wyszło tak że na ostatnią chwilę załatwiam transport :slight_smile:

To jeden kawał już jest, teraz szykuj resztę na ognisko na rozszerzonym :slight_smile:

Takiej klasy miejscówka na pewno. No chyba, że będą brązowe… :wink:

… i bez fazy

Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka

Hej,

No tak, jeszcze jeden dzień i można się zbierać na zlot. Szkoda tylko, że jutrzejszy dzień zapowiada się ciężko, bardzo ciężko…

Swoją drogą może warto do Hot Zlotowego FAQu dodać pytanie: Czy potrzebuję wziąć ręcznik ze sobą? :smiley:

PS. Mail z przypominajką o zlocie przyszedł, więc nie ma wątpliwości, że się odbędzie.

Pozdrawiam,
Dimatheus

Okaże się na miejscu :smiley:

Mobilne tematy średnio są dla mnie (chyba, że procki :D), także weźmiesz za mnie jak chcesz :smiley:

Jak laptopy to @Pangrys :stuck_out_tongue:

Maile przeczytane…zostaną wdrożone… a020.gif