HotZlot 2016 - wątek ogólny

Uuuuu, atmosfera robi się gęsta, jak serek homo-genizowany :smiley:

Ja myślałem że Shaki w piance do pływania z kurtki DP to już szczyt możliwości zlotowiczów, ale jednak Gryś w tiulach by  go przebił :slight_smile:

Spoko do takiej atmosfery to jeszcze daleka droga. Na razie to sa grzeczne nieszkodliwe docinki.

No i lipa , a myślałem że tej Kurtki już nic nie przebije. 

Najśmieśniejsze jest,  jak ktoś podchodzi do nas i słyszy nasze docinki na zywo i oczekuje poważnej kłótni :slight_smile: I jakoś się nie doczekuje :stuck_out_tongue:

Pamiętam taką sytuację podczas rozmowy z jednym ze zlotowych DJów - DJdziadkiem :slight_smile:

@Pangrys - bo Wy zamiast się kłócić, okładacie się torebkami :wink:

Odrobina wyobraźni, trochę kolorów i macie. Jedno chce drugie nie, a @Pangrys jak żywy :stuck_out_tongue:

g_-_-x-_-_-_72355x20160531212523_0.jpg

Starałem się jak mogłem :stuck_out_tongue:

images?q=tbn:ANd9GcSbUpxSRuYZHdukUIskDMg

Ręcznik są i to nawet 2 na łeb :stuck_out_tongue:

Natomiast za alkohol prawdopodobnie trzeba będzie płacić od razu przy zamawianiu - nie wiem czy uda nam się to przeskoczyć.

Hej,

Brawo Ty, Leszku!

A na nogi też jakiś będzie?! :stuck_out_tongue:

No to będziemy latać z gotówką bądź kartą.

Pozdrawiam,
Dimatheus

Albo zachowamy wstrzemięźliwość alkoholową…

Nieee, to zły pomysł :wink:

Taaa jasne

@Krogulec jako, że HotZlot = zazwyczaj jakaś impreza sportowa to pojawia się jak zawsze pytanie - będzie gdzie obejrzeć mecz Polska - Rosja w siatkę? :wink:

A ja chochlika znalazłem, ale… nie w tym mailu. :wink:

Czytałem dokładnie, szczerze przyznam, że również w poszukiwaniu właśnie jakiegoś “chochlika” i już myślałem, że go znalazłem w zdaniu:

“…obejmuje nocleg i pełne wyżywienie (obiad, ognisko z kiełbaskami oraz śniadanie we wtorek )”

aż uświadomiłem sobie, że to ja dziś w mailu do szefa napisałem bzdurę, iż we wtorek rano będę już w Gdańsku, a w środę w robocie.

I tak oto szukając błędu w mailu od redakcji znalazłem go w swoim. :wink:

Na szczęście polecenie wyjazdu mam dobrze wypisane i bilety również dobrze kupione. :smiley:

A pogoda, przynajmniej jak dla mnie, zapowiada się naprawdę dobrze.

W końcu hot ma być zlot, a nie temperatura (to jeszcze trauma po 44° w Kliczkowie :wink:

Pogoda dlugoterminowa SzP.jpg

Hej,

To mnie tak wczoraj Axles wystraszył, bo pisze mi, że widzimy się jutro. No i szok - czy my na zlot jedziemy w piątek czy w sobotę. Bo jak w piątek, to mam spory problem z powodu ważnego spotkania w pracy. Na szczęście jednak to w sobotę zlot się zaczyna… :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,
Dimatheus

Masakra, 2 godziny spędziłem wypatrując perseidy w chmurach … a miało być czyste niebo. 3 godzinki snu i witaj ostatni dzień pracy.

Szkoda że ciepłej temperatury raczej na zlocie nie uświadczymy, no ale atmosfera zapewne będzie bardzo gorąca :slight_smile:

Chcemy to zorganizować, zobaczymy czy się uda.

Przy okazji jedna uwaga: Olimp nie przyjmuje płatności kartami płatniczymi - weźcie ze sobą gotówkę lub na miejscu trzeba będzie skoczyć do bankomatu.

Ktoś podczas zlotu chętny na Gwinta? 

Większych planszówek chyba nie będę przywoził :wink:

2016-08-11 23.21.24.jpg

Ulala, to pilnujcie swoich portfelów i nie zostawiajcie na noc na stoliku jak niektórzy :smiley: :stuck_out_tongue: