Uuuuu, atmosfera robi się gęsta, jak serek homo-genizowany
Ja myślałem że Shaki w piance do pływania z kurtki DP to już szczyt możliwości zlotowiczów, ale jednak Gryś w tiulach by go przebił
Spoko do takiej atmosfery to jeszcze daleka droga. Na razie to sa grzeczne nieszkodliwe docinki.
No i lipa , a myślałem że tej Kurtki już nic nie przebije.
Najśmieśniejsze jest, jak ktoś podchodzi do nas i słyszy nasze docinki na zywo i oczekuje poważnej kłótni I jakoś się nie doczekuje
Pamiętam taką sytuację podczas rozmowy z jednym ze zlotowych DJów - DJdziadkiem
Starałem się jak mogłem
Ręcznik są i to nawet 2 na łeb
Natomiast za alkohol prawdopodobnie trzeba będzie płacić od razu przy zamawianiu - nie wiem czy uda nam się to przeskoczyć.
Hej,
Brawo Ty, Leszku!
A na nogi też jakiś będzie?!
No to będziemy latać z gotówką bądź kartą.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Albo zachowamy wstrzemięźliwość alkoholową…
Nieee, to zły pomysł
Taaa jasne
@Krogulec jako, że HotZlot = zazwyczaj jakaś impreza sportowa to pojawia się jak zawsze pytanie - będzie gdzie obejrzeć mecz Polska - Rosja w siatkę?
A ja chochlika znalazłem, ale… nie w tym mailu.
Czytałem dokładnie, szczerze przyznam, że również w poszukiwaniu właśnie jakiegoś “chochlika” i już myślałem, że go znalazłem w zdaniu:
“…obejmuje nocleg i pełne wyżywienie (obiad, ognisko z kiełbaskami oraz śniadanie we wtorek )”
aż uświadomiłem sobie, że to ja dziś w mailu do szefa napisałem bzdurę, iż we wtorek rano będę już w Gdańsku, a w środę w robocie.
I tak oto szukając błędu w mailu od redakcji znalazłem go w swoim.
Na szczęście polecenie wyjazdu mam dobrze wypisane i bilety również dobrze kupione.
A pogoda, przynajmniej jak dla mnie, zapowiada się naprawdę dobrze.
W końcu hot ma być zlot, a nie temperatura (to jeszcze trauma po 44° w Kliczkowie
Hej,
To mnie tak wczoraj Axles wystraszył, bo pisze mi, że widzimy się jutro. No i szok - czy my na zlot jedziemy w piątek czy w sobotę. Bo jak w piątek, to mam spory problem z powodu ważnego spotkania w pracy. Na szczęście jednak to w sobotę zlot się zaczyna…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Masakra, 2 godziny spędziłem wypatrując perseidy w chmurach … a miało być czyste niebo. 3 godzinki snu i witaj ostatni dzień pracy.
Szkoda że ciepłej temperatury raczej na zlocie nie uświadczymy, no ale atmosfera zapewne będzie bardzo gorąca
Chcemy to zorganizować, zobaczymy czy się uda.
Przy okazji jedna uwaga: Olimp nie przyjmuje płatności kartami płatniczymi - weźcie ze sobą gotówkę lub na miejscu trzeba będzie skoczyć do bankomatu.
Ulala, to pilnujcie swoich portfelów i nie zostawiajcie na noc na stoliku jak niektórzy