HotZlot 2016 - wątek ogólny

I to jest wiadomość dnia :>)

No to pięknie, a ile teraz mam zabrać gotówki, by nie było za dużo i nie za mało >:)

pozdrawiam i dalej intensywnie pracuję :slight_smile:

Bardzo smutna wiadomość… :frowning: Już miałem nadzieje, że zczyszcze karty przedpłacone… 

Weź więcej, jak ci zostanie odwiedzimy barek i zlikwidujemy nadwyżki :wink:

Jak hotel w dzisiejszych czasach może nie obsługiwać płatności kartą :expressionless:

No jest to  jakiś ewenement…normalne jaja…:slight_smile:

I to jest jakiś pomysł

Taa… XXI wiek nie dotarł do Olimpu :slight_smile: Ktoś ma pomysł jak wypłacić gotówkę z karty kredytowej? :wink:

ps. może to taka dodatkowa atrakcja, rzeczywistość z drugiego sezonu “Mr. Robot”? :wink:

wpisać pin w bankomacie :slight_smile:

W bankomacie? :smiley:

http://www.e-szklarska.com/bankomaty.php

I zapłacić sporą prowizje… :frowning:

Grałem głównie w Wieśku, ale z chęcią Cię ogram :slight_smile:

Niestety :wink: Ale o to nie było pytania :wink:

@ziggurad - nie wiem, co to za gra, ale chętnie się dowiem i pogram w to :slight_smile:

Ja ten problem omijam przelewając kasę za darmo z karty (mam dostęp do jej rachunku przez Internet) na swój ROR.

@ziggurad @msnet - to jak takie cwaniaki jesteście to powiedzcie mi jak wypłacić kase z TicketHoliday albo TicketRestaurant :wink:

Może warto uświadomić właścicieli hotelu że jest XXI wiek i już nawet w Biedronce można kartami płacić?

Jeśli chodzi o te karty to jest bardzo dziwna sytuacja, bo w Internetach (na Bookingach i innych takich) znalazłem info, że karty akceptują…

Może warto by było jeszcze mailowo wszystkich o tym powiadomić? Bo powiem szczerze zaskakujący news na dzień przed HZ :slight_smile:

Odbierze maila, wysłałem mailing do wszystkich.

@gowain mail już wyszedł od Redakcji z tą informacją. Otrzymałam go o 10.20