Sprawdzimy to, dzięki za info i sorry za zamieszanie.
Edit: dziwne, bo nie powinno być tego dopisku.
Sprawdzimy to, dzięki za info i sorry za zamieszanie.
Edit: dziwne, bo nie powinno być tego dopisku.
Jest szansa że nie wysłano jeszcze wszystkich zaproszeń… oby
A jeśli już wysłano i nie widać podziękowań to może nie jadą - szansa w losowaniu się zwiększy
Pisz w wątku dotyczącym organizacji dojazdu, bo tutaj się zaprzepaści bez echa
Powiem tak- coś za coś
Jakieś chochlik dopisały nam tą informację o autobusie.
Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie i robię wszystko, żeby więcej się nie pojawiła.
Pozdrawiam
Lisek
@Krogulecczy można później zmienić zdanie co do długości pobytu? Tj. napisać się na podstawowy, a później zmienić na przedłużony? Jeśli tak to w jakim terminie?
Nie wiem dlaczego ale ja mam taki komunikat
Wydaje mi się że niektórzy decydowali się na miejscu w ostatni dzień pobytu
Nie byłem na I Zlocie DobrychProgramów w Szklarskiej Porębie, dzięki Redakcji w tym roku nadrobię zaległości. Zaznaczyłem przedłużony pobyt i nawet dostałem dziś potwierdzenie z firmy że mam wolne
Dawno nic mi nie sprawiło tak dużej radości
Dziękuję serdecznie za zaproszenie i melduje się na pokładzie
Przypuszczam że jak to zwykle bywało na miejscu, na zlocie
Chciałem zarejestrować się bo prędzej nie mogłem, ale nie można wyświetlić strony, czy coś o tym wiadomo: https://www.hotzlot.pl/Rejestracja.aspx
Chyba jednak nie jedziesz
Chyba u góry ktoś się zlitował i jednak jadę
Jak najbardziej można, a wręcz trzeba Najlepiej zrobić to przed HotZlotem, bo to mały ośrodek, nie mamy wyłączności na ten dodatkowy dzień więc zwyczajnie może być problem z miejscem.
Żeby uzmysłowić na liczbach - w Zamku na Skale podczas ostatniego dnia zostało ok. 40 miejsc wolnych. Tutaj, jak tak dalej pójdzie zostanie ok. 20-25, zapas jest więc bardzo mały. Jeżeli zgłosimy przedłużenie na 105-110 osób to wystarczy jedna mała wycieczka, albo kilka rodzin i będzie problem z przedłużeniem noclegu.
Już doszliśmy co było nie tak z tymi mailami. W szablonach maili wysyłanych ręcznie przez Rafała po wpłacie przelewem został jeszcze ten autokar. Maile wysyłane były na dwa sposoby - przez automat (po wpłacie przez PayU) i ręcznie (po zaksięgowaniu przelewu). Pierwszy szablon został zmieniony, drugi już nie. Sorry za zamieszanie.
Czyli Lisek jednak nie będzie prowadził autokaru? Eh…
Jednak nie… :P Chyba, że znajdziecie jakiś wirtualny “Symulator Autokaru”
Serdecznie dziękuję za zaproszenie. Bardzo. Do zobaczenia!
Hmm… To mi przypomina wystąpienie Docenta z symulatorem samolotu. Checked.
Zawsze można się jakoś upakować w zajęte już pokoje