HotZlot 2016 - wątek ogólny

Ja myślałem że tylko Martyna Wojciechowska jest zwolenniczką sportów ekstremalnych, a tu się okazuje że jednak nie :stuck_out_tongue: :wink:

E tam, ja myślę że znalazłoby się tutaj paru śmiałków by podjąć się misji kryptonim “Lisek” :smiley:

Przydałoby się w przyszłości dodać potwierdzenie emailowe wybrania / lub nie zaznaczenia pobytu rozszerzonego tak dla pewności :wink:

Wprawdzie nie jestem Leszkiem, ale ze swojej perspektywy tylko na 1-szym moim zlocie zastanawiałem się czy podstawowy, czy rozszerzony pobyt. Wtedy zdecydowałem się w pierwszy podstawowy dzień :stuck_out_tongue: Każdy kolejny zlot to już zawsze wybieram rozszerzony :slight_smile:

Na rozszerzonym jaja są nieziemskie :stuck_out_tongue: Czy to trzech króli można uaktywnić na tablecie @Shaki81, czy jakieś inne atrakcje :stuck_out_tongue: Generalnie pamiętam mój pierwszy rozszerzony w 2012 w Zamku na skale i dyskusję @Pangrys z @DjDziadek (już nawet nie pamiętam o czym rozprawiali :D), a na kolejnych było jeszcze ciekawiej :smiley:

Ja na swoim pierwszym Zlocie (w Kliczkowie) nie zostałam na rozszerzonym i do teraz tego żałuję. Niby nie było dużo tych moich Zlotów, ale jednak ten jeden dzień więcej na takim spotkaniu, z takimi ludźmi i w takiej atmosferze to sporo :slight_smile: Więc jak ktoś się waha, powiem wprost: głuptaskiem jest i będzie tego żałował :slight_smile:

No ja w Kliczkowie też byłam na podstawowym, a teraz bym została tylko pewnie do ostatniej chwili będzie niepewność :confused:

Hej,

No właśnie to miało być dla klimatu, ale jak się okazuje, nikt fascynacji PKP nie przejawia oprócz Axlesa. Więc jednak zostanie pewnie samochód - chyba że Michał będzie chciał jechać pociągiem sam. :stuck_out_tongue:

Zapytaj @gowain’a.

To ja chyba dla takiej przyjemności porzucę te samochodowe plany i pojadę do Wrocka pociągiem. :smiley: A tutaj chyba jednak nici…

A to ciekawe, że ja dostałem dwa podobne mail’e - jeden 14-go, a drugi 15-go. Czyżby dwie wpłaty? :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,
Dimatheus

To lepiej zrobić na odwrót tj. zapisać się na rozszerzony, a ewentualnie zrezygnować (oby nie :wink: ) - zawsze to bezpieczniej i paradoksalnie mniej zamieszania dla nas.

To raczej efekt tego, że Rafał (szarameta) ma już starczą sklerozę i wysłał do Ciebie 2x maila potwierdzającego :stuck_out_tongue:

Hej,

A mnie w mail’u w Thunderbird’zie fajnie to podzieliło: mail potwierdzający ego! :smiley:

d2325fe2ea52.png

Pozdrawiam,
Dimatheus

ja to rozumiem :slight_smile:

A ja nie :stuck_out_tongue:

Nikt  ci nie kazał zmieniać pracy :wink:

Okay…bądźcie grzeczni  w te dalsze deszczowe sobotnie godziny…na to konto wychodzę potańczyć…nara… a020.gif

Czy ktoś jeszcze dostał maila z zaproszeniem, w którym był załącznik o długiej nazwie składającej się z cyfr i liter, bez rozszerzenia? @Krogulec?

ja mam większy problem, nie dostałem jeszcze zaproszenia ;(

Hehe :slight_smile: Może tylko Freye chcą? :stuck_out_tongue: Powodzenia życzę!

To logo HotZlotu - niektóre webmaile i klienci poczty tak się zachowują :slight_smile:

@FaUst - dzięki za odpowiedź.

Jako że do dzisiaj nie byłem pewny czy pojadę, to się nie odzywałem, ale dzisiaj wszystko się wyjaśniło (żonę z latoroślą wysyłam na weekend na wywczasy :D), więc chciałem tylko powiedzieć - do zobaczenia w Szklarskiej Porębie.

Yes, yes, yes :smiley: