Ja myślałem że tylko Martyna Wojciechowska jest zwolenniczką sportów ekstremalnych, a tu się okazuje że jednak nie
E tam, ja myślę że znalazłoby się tutaj paru śmiałków by podjąć się misji kryptonim “Lisek”
Przydałoby się w przyszłości dodać potwierdzenie emailowe wybrania / lub nie zaznaczenia pobytu rozszerzonego tak dla pewności
Wprawdzie nie jestem Leszkiem, ale ze swojej perspektywy tylko na 1-szym moim zlocie zastanawiałem się czy podstawowy, czy rozszerzony pobyt. Wtedy zdecydowałem się w pierwszy podstawowy dzień Każdy kolejny zlot to już zawsze wybieram rozszerzony
Na rozszerzonym jaja są nieziemskie Czy to trzech króli można uaktywnić na tablecie @Shaki81, czy jakieś inne atrakcje Generalnie pamiętam mój pierwszy rozszerzony w 2012 w Zamku na skale i dyskusję @Pangrys z @DjDziadek (już nawet nie pamiętam o czym rozprawiali :D), a na kolejnych było jeszcze ciekawiej
Ja na swoim pierwszym Zlocie (w Kliczkowie) nie zostałam na rozszerzonym i do teraz tego żałuję. Niby nie było dużo tych moich Zlotów, ale jednak ten jeden dzień więcej na takim spotkaniu, z takimi ludźmi i w takiej atmosferze to sporo Więc jak ktoś się waha, powiem wprost: głuptaskiem jest i będzie tego żałował
No ja w Kliczkowie też byłam na podstawowym, a teraz bym została tylko pewnie do ostatniej chwili będzie niepewność
Hej,
No właśnie to miało być dla klimatu, ale jak się okazuje, nikt fascynacji PKP nie przejawia oprócz Axlesa. Więc jednak zostanie pewnie samochód - chyba że Michał będzie chciał jechać pociągiem sam.
Zapytaj @gowain’a.
To ja chyba dla takiej przyjemności porzucę te samochodowe plany i pojadę do Wrocka pociągiem. A tutaj chyba jednak nici…
A to ciekawe, że ja dostałem dwa podobne mail’e - jeden 14-go, a drugi 15-go. Czyżby dwie wpłaty?
Pozdrawiam,
Dimatheus
To lepiej zrobić na odwrót tj. zapisać się na rozszerzony, a ewentualnie zrezygnować (oby nie ) - zawsze to bezpieczniej i paradoksalnie mniej zamieszania dla nas.
To raczej efekt tego, że Rafał (szarameta) ma już starczą sklerozę i wysłał do Ciebie 2x maila potwierdzającego
Hej,
A mnie w mail’u w Thunderbird’zie fajnie to podzieliło: mail potwierdzający ego!
Pozdrawiam,
Dimatheus
ja to rozumiem
A ja nie
Nikt ci nie kazał zmieniać pracy
Okay…bądźcie grzeczni w te dalsze deszczowe sobotnie godziny…na to konto wychodzę potańczyć…nara…
Czy ktoś jeszcze dostał maila z zaproszeniem, w którym był załącznik o długiej nazwie składającej się z cyfr i liter, bez rozszerzenia? @Krogulec?
ja mam większy problem, nie dostałem jeszcze zaproszenia ;(
Hehe Może tylko Freye chcą? Powodzenia życzę!
To logo HotZlotu - niektóre webmaile i klienci poczty tak się zachowują
Jako że do dzisiaj nie byłem pewny czy pojadę, to się nie odzywałem, ale dzisiaj wszystko się wyjaśniło (żonę z latoroślą wysyłam na weekend na wywczasy :D), więc chciałem tylko powiedzieć - do zobaczenia w Szklarskiej Porębie.
Yes, yes, yes