Chyba żadna z Pań nie doznała zaszczytu otrzymania zaproszenia na HZ. Czyżby w tym roku wracamy do korzeni?
Chyba wiosenka jedzie
Bawcie się dobrze! Dawajcie relację Na bieżąco!
Jak pisałem ten sam problem rozwiązałem właśnie w 3 sekundy
28h to zdecydowanie za mało. Mi pozostaje życzyć wartościowej integracji i udanego resetu.
@Kristov_pl, Tak swoją drogą, skoro to korpo, to czy możesz załatwić np z fotoblogią (@Xyrcon) aby załatwili na czas HZ aparat średnioformatowy (albo świętego grała, czyli: Phase One XF100) abyśmy mogli w końcu strzelić takie zdjęcie grupowe, na którym będzie widać nicki uczestników, na identyfikatorach, na zdjęciu grupowym?
Oczywiście jest to jakiś sposób, ale chyba mimo wszystko wybiorę samochód.
No właśnie to mnie trochę martwi. Też będę wyjeżdżał koło 6-tej z Piekar Śląskich. Trzeba będzie ostro walczyć, co by przetrwać imprezę. Ale śniadanie będzie do 10-tej, więc jak się człowiek położy do łóżka koło 5-tej, to do 9-tej są 4 godziny, więc luzik.
Zastanawiam się poważnie nad takim scenariuszem - czyli zostaję na sesjach Redakcji i użytkowników (może i tym razem coś krótkiego przygotuję), a później kierunek Śląsk. W sumie to samochodem jakieś 4 godziny, więc na spokojnie…
Oj, raczej wątpię, że zostawi Zosię i przyjedzie na Zlot. Nie żebym nie chciał, bo w sumie od zeszłorocznych wakacji nie było dane nam się spotkać.
Wiesz, zastanawiałem się dłużej, więc opcja z 3 sekundami upadła strasznie szybko.
Jeśli fakatory w ogóle będą w tym roku.
To się dorysuje w postprocesie
Bawcie się dobrze, ja pasuję w tym roku W każdym razie, dziękuję za zaproszenie
Hejo, nie jadę… Mnie tu ostatnio zbyt mało… Bez szans… Też liczę na relację
No i ja dziś dołączyłem do grona szczęśliwców i otrzymałem zaproszenie na tegoroczny HotZlot. Bardzo się cieszę ale jednocześnie smucę gdyż się na nim nie pojawię.
Termin zlotu to u mnie w mieście Święto Sadów i jako filmowiec muszę je obsadzić od strony technicznej. Poza tym gościmy Jelonka i Bhila Batesa z Electric Light Orchestra … @Krogulec zainteresowany ?
Bawcie się dobrze, wychylcie za mnie kielona czegoś mocniejszego i nie próżnujcie. Ja trochę pospamuję pod waszą nieobecność;)
@lordjahu szkoda. Ja też dostałem zaproszenie i się zastanawiam czy zostać do poniedziałku.
Czy ktoś zostaje?
@redakcja dzięki za zaproszenie.
Pozdrawiam
A chętnie, Jelonek zawsze na propsie
A gra coś nowego, czy od ponad 7 lat jego koncerty wyglądają zawsze tak samo?
Ciężko powiedzieć bo Jelonek to bardziej dla zabawy grają, a Michał bardziej udziela się w Hunterze.
Już była odpowiedź na takie pytanie
Nie martw się, nie tylko Ty. Podejrzewam, że na razie nikt potwierdzenia nie dostał.
Też nie dostałem
Nikt nie dostał potwierdzenia, bo to nie działa jak automat (a tak było wcześniej) teraz ja otrzymuję zbiorcze raporty o płatnościach np raz w tygodniu, i mogę ręcznie wysłać Wam maile. Co pewnie uczynię pod koniec dnia