Znaczy się transport mam już ogarnięty? Super.
Hej, w sumie to nie zastanawiałem się jeszcze nad powrotem ale jeśli wracałbyś w poniedziałek to chętnie bym się przyłączył. O ile nie byłoby to jakimś mega problemem… można by było kontynuować integrację w czasie powrotu do Wrocławia
No nic czekaj, ja w sumie też dostałem zaproszenie w dopiero dziś. Kto wie, kto wie…
Jak pojedziemy we trzech z Wrocławia, lub np. nie wydarzy się, że @januszek pójdzie w długą jak rok temu i pojedzie nad morze to zapraszam
@Kristov_pl - Kiedy będziecie wysyłać potwierdzenia wpływu płatności rejestracyjnej. Bo w sumie niektórzy na PW mnie pytają, nie wiedzieć czemu…
Swoją drogą widzę, że powoli robi się ekipa na program rozszerzony… Kurcze, chyba trzeba przemyśleć, czy nie warto będzie jednak zostać na przedłużonym programie.
Czekam na info z działu przepływów pieniężnych, to nie paypal z powiadomieniami na fona i masz wszystko pod ręką, to duża firma jest, tu są odpowiednie działy i mają czas na odpowiedź!
abyśmy się dobrze zrozumieli, ja powrót tylko w Warszawie muszę być już w czwartek przed HZ
Ta, rozumiem, tylko mówię - na chwilę obecną w trzech jedziemy, więc w x4 można wracać.
Spoko, spoko. Ja potwierdzenia szczególnie nie potrzebuję. Zawsze wpłaty były na czas, więc i tutaj nie spodziewam się, by były problemy.
Ja się też zjawię i planuję zostać do poniedziałku. Rozważałem przez 3 sekundy, powrót w niedzielę, ale trzeba jakoś wytrzeźwieć.
Qrła, ja przez Was oszaleję. Na to wychodzi, że muszę zostać do poniedziałku …
Hm… czyli mój pomysł na powrót w niedzielę jawi się jak sen pijanego wariata ?
Ja tu się zastanawiam, jak nie pić, żeby w niedzielę móc jechać…
A ja tylko dopisze od siebie, ze za zaproszenie dziękuję, ale (jak napisałem w odpowiedzi) niestety nie mogę skorzystać Udanej zabawy!
Dziękuję za zaproszenie. Ale tak jak już odpowiedziałem. Niestety nie będę mógł być. Życzę wszystkim udanej zabawy.
Jedź i wracaj PKP z kumplami. Pij ile chcesz!
Dla mnie to oczywiste - pewnie z Wrocławia wyjedziemy ~5.00AM, impreza wieczorna to będzie raczej kwestia przetrwania, w niedzielę będzie można się przekimać i spokojnie posiedzieć przy herbacie…
To jest bardzo dobry pomysł, bo połączenia są dobre.
PKP to dobry pomysł jest. A poza tym, jak nie uda się zostać do poniedziałku (no też tak mam), to przecież można zostać całą niedzielę i wyjechać wieczorem, nie tylko PKP. Tylko pokój pewnie trzeba opuścić, no ale to nie problem.