Nie wiem jak u Ciebie, ale ja już czekam 2 tygodnie na potwierdzenie. Mam nadzieję, że to tylko poślizg z mailami, bo w międzyczasie z otwartej rejestracji ludzie już dostali zaproszenia. Więc trochę dziwnie.
W spamie szukałeś?
W sumie to kiedy dokonałeś płatności?
Ja to właśnie z otwartej rejsetracji
Przelew puściłem 28 sierpnia
Spokojnie @Kristov_pl na pewno ogarnie temat (najwyżej przejedziemy się na HZ, przywitamy się ze wszystkimi i nas wyproszą )
…ja właśnie tam znalazłem
Hej, oczywiście twój przelew doszedł już dawno temu i nic się nie martw, masz rezerwację miejsca na HotZlocie, teraz piszę z drugiego kompa i tu nie mam skonfigurowanej poczty zlotowej aby sprawdzić kiedy wysłałem tobie potwierdzenie, a że wysłałem, jestem niemal pewien
Pewnie jak zawsze, czyli ■■■■
Jak kiełba to tylko “nasza”
BTW, jak już czegoś tam próbować to Donera i do Stona na piwo
Też nie mam potwierdzenia, przelew poszedł 19 lipca. Jak żyć, Panie premierze?
Krótko, jak chciałby ZUS
To zależy, czy jesteś płatnikiem czy świadczeniobiorcą
Dzięki za info. Śledziłem pocztę i raczej nic nie było, ale nic bym sobie uciąć za to nie dał, jak to mawiał Fred
Hejo, też nie dostałem jeszcze potwierdzenia płatności, ale mam nadzieje że przelew doszedł
BTW: byłby ktoś zainteresowany prelekcją na temat AI, wstęp do Computer Vision na około 20 min? Jest wogóle otwarty jakiś panel prezentacyjny w tym roku?
W Agendzie jest: Niedziela, 22 września, 14:00-16:00 - Sesje redakcji i czytelników
No właśnie też się zastanawiam nad tymi sesjami użytkowników. W ogóle będą takie prelekcje po stronie użytkowników? Co prawda nie zostaję na rozszerzonym, ale chętnie bym na sesji Redakcji i czytelników został i sam też przedstawił - tym razem krótką, maks 10-minutową - prezentację dotyczącą VSTi.
BTW. Czy ktoś będzie reflektował na rozgrywkę w Mafię (8 osób potrzebne) albo coś innego pod piwo?
Mam autorski sposób na ‘shackowanie’ Mafii więc chętnie zagram
Ten sposób nazywa się Matrix Code Aka Januszek
@Kristov_pl Krzysiu jest gdzieś jakaś lista uczestników zlotu? Ciekawi mnie kto będzie oprócz udzielających się tutaj