Listę będziesz miał w sobotę rano na stoliku
Możesz se zrobić wtedy zdjecie
Listę będziesz miał w sobotę rano na stoliku
Możesz se zrobić wtedy zdjecie
Chodzi wyłącznie o nicki
A co źle Ci było ostatnio ??? Naprawdę musisz mieć odpowiednią listę “znajomych” ?
Źle to mi jest jak czytam takie ofensywne komentarze. Fajnie jest wiedzieć kogo się zobaczy na HZ, i tyle, od wielu lat jeżdżę na HZ i tak kiedyś było. Jeżeli ciężko to zrozumieć to trudno. Ale Twój komentarz zupełnie nic nie wnosi.
Hmm, przed którymi HZ były udostępniane listy uczestników? Niczego takiego nie pamiętam. Pamiętam, że dopiero po uruchomieniu relacji widać tam awatary i nicki (co niektórych) uczestników.
Kiedyś było tak, że większość ludzi meldowało się w wątku i było wiadomo kto jedzie, do tego dochodziła oficjalna lista “wielkiego randoma” na głównej po ogłoszeniu wyników losowania z otwartej rejestracji. Jednak pełnej listy chyba nigdy nigdzie nie było, tak mi się wydaje
Czyli np o tym?
Nadal trwa otwarta rejestracja. @Kristov_pl, kiedy nastąpi zwolnienie blokady i powstanie lista świeżaków. Czy
ujrzy światło dzienne przed HZ?
O to mi chodziło, kiedy pisałem o starcie relacji online z HZ
Coraz bliżej, coraz bliżej, a tutaj nawet 300 postów w temacie nie ma? Co to się dzieje…
Jesień panie, jesień…
Możliwe… I tak jakoś zimo i pochmurnie. No i ten deszcz…
To będzie WetZlot a nie HotZlot
Lepszy WetZlot niż WotZlot!
A co, będzie konkurs na Miss/Mister Wet koszulki?
Szkoda, że nie mogę pojechać, ale cóż nie każdemu plany się układają.
Nie każdy też dostaje zaproszenie bądź zostaje wylosowany.
Ale znamy się sporo czasu i szanuję to. Powiem uczciwie chciałbym Was poznać osobiście. Ale cóż w tym roku mi nie wypali. Ale może następnym razem coś się uda.