Zakwasy to rozumiem, ale palec zwichnięty?? Chyba faktycznie doszło do rękoczynów
Ja po analogicznych zawodach boksu wirtualnego, na ColdZlocie, wylądowałem u ortopedy
No dobra, dobra. Bo tak naprawdę to ja pomogłem jej w zwichnięciu palca proponując rozgrywkę w siatkówkę plażową. A że walka była zażarta, to i straty się pojawić musiały. Ale przynajmniej śmiesznie to później wyglądało, jak Ola boksowała na X-Box’ie.
Hej, proszę potwierdźcie mi kto jeszcze jest chętny na krótką prezentację podczas HotZlotu w niedziele (teraz mam Dimatheus, macminik, molexor), od 10 do 20 max na wystąpienie
Możesz podesłać mi temat prezentacji??? ile czasu będziecie potrzebować?
“Ciepło, zimno - co widzą sztuczne sieci neuronowe” - 15-20 min ale mogę mówić szybciej
“umarł .net framework, niech żyje .net core” - 15 min
Git, mamy łącznie 6 prezentacji społeczności, więc temat już zamknięty, zamkniemy się w dwóch godzinach łącznie
wpisywałem z palca kolejność raczej nie zobowiązuje. Ważne aby się nie wysypał któryś z prelegentów
Oki, spoko. No to trzeba teraz jeszcze jakąś pomoc do prezentacji przygotować.
Wnimanie, wnimanie … Achtung, Achtung … Uwaga, uwaga …
Na tegorocznej edycji HZ będzie można zdobyć Świętego Graala HotZlotów, obiekt marzeń każdego serwisanta, czyli urządzenie zwane M E N D A.
Niech Was nazwa nie zwiedzie nazwa bowiem jest to narzędzie marzeń dla każdego kto grzebie i rozkręca komputery. Dla tych , którym słowo M E N D A nic nie mówi, przypomnę wpis MaxDemage.
Jak go zdobyć ?? To proste, czasem wystarczy jedno jasne pełne, czasem dobra historia a czasem … któż to wie. Do zdobycia będzie kilkadziesiąt egzemplarzy tego cudownego ustrojstwa.
PS
Ja ich nie będę rozdawał ale wiem kto to będzie robił
Akurat te MENDY to dobre MENDY są…
Czyżbyś nie wytrzymał presji?
Przekliknąłem się
macminik w niedziele, wow! No jest conajmniej jeden powód żeby zostać dłuzej.
Kurcze wlaśnie się okazało że w drodze powrotnej ze zlotu moge mieć potencjalnie randkę w Warszawie ale to się dziwnie układa. https://www.youtube.com/watch?v=q8zwIphm5r4 będzie płeć piękna? Poza “dancingiem” jakieś jeszcze atrakcje?
Prezentacje w 20 minut. .hm, mam taki temat ktory interesuje od dawna i mógłby zainteresować każdego ale to trzeba jeszcze “sprzedać” i mieć prezentacje
75 uczestników w tym redakcja kilku portali. Chyba coś nie działa ta strona