Nie, awatary się zmieniają, więc użytkowników jest na pewno więcej.
Widziałem już komentarze pod tym postem, aż się poplułem
edit.
Działa wam RSS dla tej relacji? Bo mi pobiera tylko pierwszy post
A w tym roku też można wrzucać posty do relacji HZ poprzez maila?
Na relacji live to jakaś susza i tragedia, ja tam widzę dwa posty, w tym jeden z redakcyjny.
Bo to się chyba jutro zaczyna.
Anonimy nie mogą komentować i posucha
Dobra, zwracam honor, skoro to dopiero jutro, ja to jeszcze starymi przyzwyczajeniami żyję
ej a tak z innej beczki… jest tam gdzie się zaopatrzyć w poblizu w … ekhm… sok jabłkowy?
“JD Club z kręgielnią i barem”
“Doskonała restauracja, szybki i łatwy dojazd”
źródło: https://z-hotel.com/hotel-blisko-warszawy/
ps. już czuję w kościach, że wydam majątek
Cieszę się, że kolejny raz będę mógł widzieć się i przebywać z czytelnikami jak i pisarzami vortalu o dobrychProgramach (i nie tylko ;))!
Wiem, że do zapytań logistyczno-wyjazdowych jest dedykowany wątek, ale że czasu zostało bardzo niewiele, no i nie każdy tam zagląda, to podpytam tutaj: czy ktoś jeszcze jedzie na trasie Poznań -> Otwock? prosiłbym o wiadomość priv, albo tam w wątku podróżniczym
Towarzystwo jutro niech się nie obija i coś tam wrzuci na relację… Pozdrawiam zlotowiczów
Apropo paneli, coś mi tu nie pasuje - tekst zamieniło, Na logikę powinno być chyba WP - Sami zbudowaliśmy społeczność branży (chociażby jako organizator zlotu). Z wami tworzymy społeczność czytelników… a je na owdrót
A, juz kapuje to prezentacja dla sponsorów
Of course. Teraz to by były skarpety i koty… Oki, czas spać - pół Polski do przejechania jutro. Uważajcie na siebie, Zlotowicze, i dojedźcie bezpiecznie.
No właśnie, z Gdańska też kawał drogi, chyba trzeba… zacząć się pakować.
Ja już spakowany, śniadanko jem, kawę do samochodu jadę i o piątej ruszam po kompanów podróży. Do zobaczenia na miejscu!
Też wyszedłem równo o 5:00, z tym że kawę dostałem w Pendolino. A teraz już jestem za Iławą. Następna stacja: Warszawa
Do zobaczenia!
Ja też jestem za Iławą. Jakby co mam wolny bilet za pół ceny. Na starcie poszło już nie tak, jak było planowane.
Niewykorzystany bilet kolejowy można chyba zwrócić. Przynajmniej kiedyś tak było.
@januszek BTW. Ciekawe co RODO na publikowanie wizerunków uczestników. Wszyscy grzecznie podpisali klauzulę?