HotZlot 2019 - wątek ogólny

Też właśnie chciałem podnieść ten temat, w zeszłym roku były i było to znaczne ułatwienie dla “świeżaków”. Nick dużymi literami był niepotrzebny, starczył avatar :stuck_out_tongue: Teraz tego zabrakło.

Czymże była spowodowana ta zmiana?

Kiedyś były awki na id:

3 polubienia

@Semtex
O! to to… właśnie o tym mówię :slight_smile:
BTW Niezła kolekcja

1 polubienie

Dokładnie. I to pomagało łatwiej identyfikować konkretnych użytkowników. Jednak grafika bardziej w pamięć zapada niż nick.

1 polubienie

W gruncie rzeczy imię i nazwisko maskuje człowieka całkowicie :slight_smile: Ja może ze trzy osoby potrafię przyporządkować z imienia i nazwiska do nicka i awatara :slight_smile:

1 polubienie

To był pierwszy chyba HZ kiedy nastąpiła taka [nietrafiona, niepotrzebna] zmiana.

Gdybym miał zgadywać, to postawiłbym wódkę przeciwko wodzie, że to efekt “działu prawnego WP” :wink: Po prostu pewne sprawy, na które mała firma nie zwraca uwagi, wielkie korpo musi załatwiać zupełnie inaczej.
ps. z punktu widzenia takiego działu prawnego co to jest “nick”? Albo jaką mamy gwarancje, że każdy uczestnik posiada prawa autorskiego do awataru? etc. Dziwne, wiem ale tak działa obecnie świat…

To też da się pogodzić jak jest wola i pomysł, ja osobiście łącze ludzi nickami i awatarmi, nie przepadam jak ludzie często zmieniają awki bo mi robią burdel w systemie :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Jeśli tylko z redakcji dostanę odpowiednią listę osób, które po raz pierwszy były na Zlocie, to tu na forum pododaję. :slight_smile:

1 polubienie

Odznaki na DP pojawią się w tym tygodniu, @Radek68 podeślę Ci listę do dodania opisu, nicki Ci wystarczą?

a ja mam dziwne pytanie po zlocie. Nie zgubił nikt koszulki czarnej? rozmiar xxl. W serek. Znalazła się u mnie jakoś :slight_smile: a nie pamiętam żeby ktoś się rozbierał :smiley:
jak ktoś się zgłosi i określi firmę ( żebym mógł zweryfikować ) to mogę odesłać :slight_smile:
koszulka męska jakby co :wink:

2 polubienia

A serio, daj zdjęcie tej koszulki, zrobimy… C.S.I. Dobre Programy

Tzn. jak się znalazła, obudziłeś się w tej koszulce? Nie pamietasz, wychodziłeś w niej po cytrynówce :wink:

1 polubienie

No właśnie głównie nicki są istotne. :slight_smile:

1 polubienie

Hehehe :slight_smile: W torbie znalazłem :slight_smile: Chyba nie ubierałem … chyba… :wink:

Po niedzieli wieczór to i tak cud że w ogóle się obudził :slight_smile:

Hej wszystkim, informacyjnie: odznaki HotZlotowicz zostały dodane osobom, które były pierwszy raz na HZ.

1 polubienie

Dodałem też na forum odpowiednie tytuły (wraz z przynależnością do odpowiedniej grupy). :slight_smile:

1 polubienie

Czym różni się “Uczestnik HotZlotu” od “HotZlotowicz”?

Tagiem :smiley: