HotZlot 2019 - wątek ogólny

Uczestnik to elita, Hotzlotowicz z łapanki :smiley:

Niby w grupie są i jedni i drudzy, ale nie ma tam Ciebie. Wszystko wynika chyba z bałaganu, dużo zlotów, dużo uczestników itp :slight_smile: 376 członków aktualnie i dalej anonimy nie skasowane z grupy… (Ci co skasowali konta)
https://forum.dobreprogramy.pl/g/HotZlotowicze

Elita wśród DP użytkownika :smiley:

elyta :slight_smile:

A nie przypadkiem jakaś kasta? Może nawet nadzwyczajna kasta?

Ja jeszcze jestem w grupie HotZlotowicze.
Natomiast nie ma mnie w https://forum.dobreprogramy.pl/g/bywalcy
Nie wiem czy ma tak być…, nie pamiętam nawet czy tam byłem.

Pozdrawiam

Mnie zmusili do pisania komentarzy pod artykułami na głównej, abym mógł wrócić do bywalców. :joy::joy::joy:
Ale poziom na głównej z tymi artykułami i komentarzami, to normalnie pierwsza klasa. Aż się chce komentować… Bez urazy za sarkazm :joy::joy::joy:

1 polubienie

Jeszcze ktoś poza anonimami czyta ten portal? Przecież to jest ściek. Ja już dawno tam nawet nie zaglądam.

I ciebie nie usunęli z bywalców, jak mnie niegdyś za małą aktywność na portalu? :joy::joy::joy:

Usunęli, ale mi to koło… nosa lata :wink:

Niczym, to synonimy. Po prostu kiedyś dodawano jedną nazwę (chyba ręcznie, nie wiem), potem skądś się pojawiła inna i tak zostało. Gdy jest się w grupie HotZlotowicze, to można sobie w profilu wybrać tytuł HotZlotowicz.

Faktycznie nie było cię w grupie HotZlotowiczów. Dodałem.
Teraz w profilu możesz sobie zmienić. Ale nie wiem, czy możesz potem wrócić do “Uczestnik HotZlotu”.
image

1 polubienie

Ty @Radek68 to już zupełnie wielkie ziółko jesteś:

Adnotacja%202020-01-09%20185923

Masz dwa, a niektórzy mają do wyboru tylko jeden :poop:
Adnotacja%202020-01-09%20185944

No i kurde kliknąłem, zanim to przeczytałem. Jestem z łapanki teraz :stuck_out_tongue_winking_eye:

a tak ogólnie to na 2020 ponoć też ma być? Już jakieś planowanie czy coś się odbywa? w 2019 chyba stosunkowo późno było info ( nie pamiętam, ale ktoś narzekał, że za późno i przez to nie mógł chyba).

Zapowiedzi (podczas hz2019) były takie, że hz2020 ma być przygotowany z bardzo dużym wyprzedzeniem :wink:

Niestety bardzo duże wyprzedzenie to pojęcie względne. Dla niektórych to mogą być 3 tygodnie. Dla innych 3 miesiące to może być mało…

PS. Ale faktycznie, zerknąłem do skrzynki. Zaproszenie dostałem dnia 14 sierpnia, a zlot był 21 i 22-go września. Czyli nieco ponad miesięczne wyprzedzenie. :smiley:

1 polubienie

Osobiście pamiętam co powiedział tomekb - “Zlot 2020 będzie na pewno.”
Jak to traktować nie wiem, zobaczymy. Jedni twierdzą, że jak się coś mówi, to świętość, inni przypominają powiedzenie, że “jak partia mówi, że coś zrobi, to partia… mówi”.

2 polubienia

Teraz przy tym wirusie, to może różnie to wyglądać z tym Zlotem. Owszem, fajnie by było, ale podejrzewam, że póki co to nie jeden ma stracha na tyłku… (starałem się powiedzieć najdelikatniej jak można)

Będzie online na Zoom

4 polubienia

No raczej jedyna opcja jak nie wzrośnie liczba uczestników do około 200.