Wrzuć, będzie można porównać merytoryczny poziom tegorocznego hotzlotu.
to chyba to, może ktoś obejrzy, ja nie mam ochoty, wygląda jak jakiś kanał na YT o technologii itp. Pewnie uczestnicy się starali i nic im nie zarzucam, ale nazwałbym to raczej podkastem z wideo niż zlotem
Ja nie mogę włączyć bo trzeba wyłączyć blokera reklam by to oglądać. Nie będę tego robił dla ścieku WP. Dlatego w ogóle cała WP jest u mnie na czarnej liście i nawet tam nie zaglądam. Jak ktoś wrzuci na YT lub inny serwis który nie wymaga wyłączenia blokera niech zapoda to może obejrzę.
uBlock wraz z listą „Oficjalne polskie filtry przeciwko alertom o Adblocku” umożliwia przeskoczenie tego problemu ale nie zachęcam, zgadza się ze tam nie ma wartościowych treści
Takie malutkie wideo nałożone na tak dużą planszę, to przegięcie. Ot, łysy nawija na okrągło i trzeba 15 minut, żeby przeszedł na okrągłe konkrety. Tak wyglądają wideo relacje z gier, a nie zlotowe relacje…
a kiedy otrzymam oznakę ;(
To jest YT. Na jakim kanale to było ??
Nie. To na WP było z linka Bradlee i nadal tam jest.
Albo na Facebooku.
Też się podłączam pod odznakę BrajanekZlot
A player wygląda tak, jak ten z YT.
Popatrz dobre - na filmie pasek narzędzi WP jest inny, niż na filmach YT, zresztą na csr jest link paska adresu na WP.
Jeszcze nikt nie zapodał hotzlot 2021 na YT. Filtrowane według daty:
To trzeba to pobrać z WP - ten plik video i zreuploadować…
Ne nie… to żart - tak robić nie wolno. To byłoby piracenie i kopiowanie bez zgody.
Na dysk sobie chyba pobrać można, nie?
Link do tego:
HotZlot 2021 (wp.pl)
Szkoda dysku na takie śmiecie od WP.
już niema odznak przy awatarze ?
Nie ma… Od wdrożenia nowej strony DP.
Jest tylko przy nicku na forum (Uczestnik HotZlotu lub HotZlotowicz) jak ja…
też byłem na HD 2021 przed TV
Podoba mi się Twój tok myślenia. To, w takim razie, ja uczestniczyłem w zimowej wyprawie na Mount Everest, i jestem himalaistą. To nic, że uczestniczyłem na YouTube, w zaledwie dwugodzinnym skrócie, wygodnie siedząc w fotelu, ale jestem himalaistą. Tak?
W sumie to jestem też astronautą, a nawet lunonautą, bo widziałem w TV lądowanie człowieka na Księżycu.
Tylko nie oglądaj transmisji z obrad sejmu bo wtedy będziesz…