Ja na razie nie wykluczam udziału, choć o samej imprezie niewiele wiadomo…
Nie też mam pojęcia na ile osób planowany jest Zlot, ale coś czuję, że (z różnych powodów) może okazać się bardziej kameralną imprezą…
Mam taką „propozycję” dla @redakcja - wypowiedzcie się proszę w tym wątku o tegorocznym Zlocie, bo trochę mało informacji mamy, zwłaszcza osoby, które (jeszcze?) nie dostały zaproszeń, choć i ja nie ukrywam, że obrazek z zaproszenia wiele nie mówi.
Hm?
Pewnie to zaproszenie do udziału w HZ na Microsoft Teams
To po co pisali o jakimś hotelu „Józefowie”.
I jak każdy przyjął szczepienie z 3 miesiące temu to pewnie kod QR uprawomocni by na spotkaniu było ze 150 osób w sali nie większej niż niejedna Biedronka z limitem do 100 klientów, chociaż widziałem Lidle gdzie cisnąć mogą się 283 osoby (tyle chyba tylko było w dniu otwarcia, parking niby ma 150 miejsc postojowych) (opcjonalnie ktoś zapomniał by 0,3 zaokrąglić do 28 osób ale to nie pasuje do wielkości okolicznej Biedronki z limitem na około 53 osoby).
No i przeniesione na 25-26 listopada. Jeszcze mniej „HOT”. Miejscówka też zmieniona.
A jeszcze parę dni temu e-mailowo pytałem (napiszę ogólnie) „redakcję”, czy termin ewentualnie jeszcze może ulec zmianie.
„Termin jest na 100%, nic nie zmieniamy.”
Ta… „100%”.
Super … jeszcze bardziej posrany dojazd
Ale nadal jest parking
A są już jakieś formularze do zapisu? Bo ja w sumie dostałem zaproszenie i guzikiem „zarejestruj” ale to nie podlinkowany Png
Nie
Termin jeszcze mniej mi odpowiada, super ;D
Mają podesłać, ale jak widzę zmianę terminów to cholera wie czy w grudniu się nie odbędzie „HOTZLOT”.
Dziwne to wszystko. Już dawno zgłosiłem brak możliwości przyjazdu, a wciąż dostaje kolejne maile z zaproszeniami
U mnie taka sama sytuacja.
„There is no escape.”
W tygodniu? Tak jeszcze nie było.
No nie było.
Dopiero po zaczekinowaniu się, okazało się, iż nowy termin to 26-27 … ponowna zabawa z kadrami w miejscu pracy o zmianie terminu.
To znowu 25-26 czy 26-27? Nie żebym jechał, ale z ciekawości pytam
Moim zdaniem nie ma sensu. Kiedyś prędzej, teraz niestety to już nie to samo. Gra nie warta zawracania innym głowy wnioskami urlopowymi.
Nie wiem. W e-mailu mam:
„Abyście mogli spotkać się z nami już 26 października” Czyli… dziś??
Coraz mniej widzi mi się to „naprawdę HOT wydarzenie” (to również cytat z e-maila).
NIKT Z REDAKCJI na ten temat tutaj się nie wypowiada, nic nie jest oficjalnie ogłaszane.
Na portalu cisza, o żadnym zlocie ani słowa.
Agenda słabiutka.
Dojazd tragiczny, do tego to tylko jeden dzień (a w zasadzie jedna noc).
Ktoś ze znajomych pojedzie? Obawiam się, że prawie nikt. Autem nie zamierzam jechać przez pół Polski w jedną stronę, aby „napić się piwa”. Obawiam się również, że (w przeciwieństwie do pierwszej lokalizacji) innego sensownego dojazdu raczej nie ma.
Do tego ta impreza robiona jest w środku tygodnia pracy, czy nie? Bo to kolejna zmiana terminu!
W tej chwili tak to wygląda: dwie zmiany terminu i jedna miejsca (które miały być na 100%), kłopoty z dojazdem do obecnego, brak chętnych w tym wątku, agenda na „odwal się”… itp.
Jestem, hm… chyba nawet lekko zniesmaczony.
@redakcja
@Docent
@Snow_Rainy
@Kristov_pl
Ma ktoś możliwość tu się na ten temat wypowiedzieć?
Faktycznie, w mailu wkradł się błąd, którego nie wyłapaliśmy. Oczywiście chodzi o listopad, co zresztą powinien wyjaśnić link do rejestracji pod którym znalazły się wszystkie informacje