How to -> zmieniamy xp na vistę

Spoko nie ma sprawy :slight_smile:

Mam problem , jak usunąć przezroczystość okien ? Gdy włączam Firefoxa i teraz pisze ten temat to ledwo coś widze :stuck_out_tongue: więc wolałbym nie mieć tej opcji … proszę o pomoc

to zalezy od skinu jaki posiadasz:)zainstalujsobie skin bez efektu aero i nie bedziesz miał przezroczystosci :slight_smile:

zainstaluj sobie inny skin (motyw) do firefoxa na jakiś ciemniejszy , takich styli jest pełno na necie :stuck_out_tongue:

asa4lu.png

Wcześniej tego nie było (co jest zaznaczone). Patrze dzisiaj już ten pasek jest z tym shitem :frowning: Wiecie czemu to nagle się to tak pojawiło?

bo używasz programu styler, to jest skin z visty do toolbara IE6 i tak już zostanie,

lol…ie 6.0 ma zakładki? To chyba jakaś nowa wersja…zaraz sprawdze w swoim, może skopiował to sobie od FF:D

Zmień wielkość grafiki

Pozdrawiam Gutek2222

HitcH w IE 6.0 zakładki mozna dodać juz od bardzo dawna, uzywajac jakiegos dodatku od MS

ja mam skin bez windows bilindsa 5 który chodzi bez wb5 a jedyny program co mam do zmieniania wyglądu to style xp:P

siemka poszukuje sitebara z visty albo podobny do tego z visty czytałem dwa tematy na tym forum w sprawie tego sitebara i nikt nie podał linka :?

takowego nie dostaniesz, gdyż jeśli nie jesteś testerem visty, podanie linka do sidebara z visty bedzie nielegalne

A na vortal wejść się nie chciało…

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=58&id=313

ja mam sidebara podobnego z visty

oto scren http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/543 … 0f2d4.html

oto chodzi

hehe ładny sidebał rafal125, moze przeslesz mi linka na GG do niego? :stuck_out_tongue: Nie wiem jakim sposobem to robisz, chyab za pomoca programu sidebar, co nie? ;]

Qrcze gdybym umiał mógłbym zmixować pare elementów z różnych tych skinów do WMB w jedno, bo jeden np. ma przeźroczyste obwódki w oknie, ale ma lipny pasek na dole, taki biały i bez infa o zaznaczonym pliku, w drugim skinie ten pasek u dołu jest świetny, taki niebieskawy, większy i z infem, ale obramowanie w zmaksymalizowanym trybie jest czarny ;( Może wy wiecie jak to się robi (znaczy się robi i edytuje skiny do WMB)? xD

aha i pytanko mam: czemu jak maksymalizuje okno to na samej góze w nazwie okan ten napis robi mi się czarny? ;/

aha i mam pytanko - czemu jak już pięknie łądnie zedytowałem explorer.exe ma taki lipne roziwnięcie wszystkich programów:

aaaa7lw.jpg

Bym miał ten pasek start już ustawiony gdyby nie ten mankament ;/

Juz niedługo update:) nie moge się juz doczekac :slight_smile:

ja tez

wszystko zależy od stylu :slight_smile:

byś mógł zrobić updtade dziś bo niemoge się doczekać i sorry za wszystko

Po pierwsze nie będziesz mi mówił kiedy mam robic update,

Po drugie zrobie jak zaliczę w szkole semestr :frowning:

Po trzecie teraz idę do pracy :stuck_out_tongue:

Narazie nie mam czasu, myślę że w połowie czerwca będzie nowy how to :slight_smile: Takiego którego jeszcze nie było :stuck_out_tongue:

Powiem tyle że warto zaczekac

dobra, wpsominałęm wcześneij o edytowaniu skinów - jak ktoś jest zainteresowany to niech ściąganie SkinStudio - wersja PRO umożliwiwa edycję plików *.wmb :slight_smile: poczekajcie, to wyjade wam ze świetnym skinem imitującym Vistę jak sie polapie co i jak 8)