Spoko nie ma sprawy
Mam problem , jak usunąć przezroczystość okien ? Gdy włączam Firefoxa i teraz pisze ten temat to ledwo coś widze więc wolałbym nie mieć tej opcji … proszę o pomoc
to zalezy od skinu jaki posiadasz:)zainstalujsobie skin bez efektu aero i nie bedziesz miał przezroczystosci
zainstaluj sobie inny skin (motyw) do firefoxa na jakiś ciemniejszy , takich styli jest pełno na necie
Wcześniej tego nie było (co jest zaznaczone). Patrze dzisiaj już ten pasek jest z tym shitem Wiecie czemu to nagle się to tak pojawiło?
bo używasz programu styler, to jest skin z visty do toolbara IE6 i tak już zostanie,
lol…ie 6.0 ma zakładki? To chyba jakaś nowa wersja…zaraz sprawdze w swoim, może skopiował to sobie od FF:D
Zmień wielkość grafiki
Pozdrawiam Gutek2222
HitcH w IE 6.0 zakładki mozna dodać juz od bardzo dawna, uzywajac jakiegos dodatku od MS
ja mam skin bez windows bilindsa 5 który chodzi bez wb5 a jedyny program co mam do zmieniania wyglądu to style xp:P
siemka poszukuje sitebara z visty albo podobny do tego z visty czytałem dwa tematy na tym forum w sprawie tego sitebara i nikt nie podał linka :?
takowego nie dostaniesz, gdyż jeśli nie jesteś testerem visty, podanie linka do sidebara z visty bedzie nielegalne
ja mam sidebara podobnego z visty
oto scren http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/543 … 0f2d4.html
oto chodzi
hehe ładny sidebał rafal125, moze przeslesz mi linka na GG do niego? Nie wiem jakim sposobem to robisz, chyab za pomoca programu sidebar, co nie? ;]
Qrcze gdybym umiał mógłbym zmixować pare elementów z różnych tych skinów do WMB w jedno, bo jeden np. ma przeźroczyste obwódki w oknie, ale ma lipny pasek na dole, taki biały i bez infa o zaznaczonym pliku, w drugim skinie ten pasek u dołu jest świetny, taki niebieskawy, większy i z infem, ale obramowanie w zmaksymalizowanym trybie jest czarny ;( Może wy wiecie jak to się robi (znaczy się robi i edytuje skiny do WMB)? xD
aha i pytanko mam: czemu jak maksymalizuje okno to na samej góze w nazwie okan ten napis robi mi się czarny? ;/
aha i mam pytanko - czemu jak już pięknie łądnie zedytowałem explorer.exe ma taki lipne roziwnięcie wszystkich programów:
Bym miał ten pasek start już ustawiony gdyby nie ten mankament ;/
Juz niedługo update:) nie moge się juz doczekac
ja tez
wszystko zależy od stylu
byś mógł zrobić updtade dziś bo niemoge się doczekać i sorry za wszystko
Po pierwsze nie będziesz mi mówił kiedy mam robic update,
Po drugie zrobie jak zaliczę w szkole semestr
Po trzecie teraz idę do pracy
Narazie nie mam czasu, myślę że w połowie czerwca będzie nowy how to Takiego którego jeszcze nie było
Powiem tyle że warto zaczekac
dobra, wpsominałęm wcześneij o edytowaniu skinów - jak ktoś jest zainteresowany to niech ściąganie SkinStudio - wersja PRO umożliwiwa edycję plików *.wmb poczekajcie, to wyjade wam ze świetnym skinem imitującym Vistę jak sie polapie co i jak 8)