How to -> zmieniamy xp na vistę

aero kiedy zrobisz to update??

linux 2006 przeciez wyraźnie napisane jest że

:slight_smile:

daruj sobie takie teksty :evil:

ile razy będę powtarzać :!:

Po drugie nie mam obowiązku robienia how to, jak będę miał chęci i czas , to bedzie, kiedys się doczekasz, nie rozumiem tych twoich durnych postów o ponaglaniu, nie rozumiesz pewnych spraw ? Szkoła, prawko,praca ?? :x

Powiem jeszcze raz Nie dzieciom neostrady a narazie robisz z siebie takie dziecko

Nielegalny skin - brzmi śmiesznie :smiley:

jeśli byś przeczytał post aero niżej to wiedział byś czemu - :?

brzmi śmiesznie lecz prawdziwie, skoro Microsoft nie pozwolił rozpowszechniania skinów jemaha i kola ze względu na kradzież własności intelektualnych to tak jest :wink:

ej ludzie, weście mi pomóżcie!! ;/ Gdy zainstalowałem VCP v4 i odpalam WindowsBlinds (wcześneij gdy instalowałem VCP to nie zaznaczyłem skina tego do WB, ponieważ scieżki szukało w Program Files i nie dało rady zmenić tego) to nie mam suwaków :shock: I nie moge w opcji “Zasadnicze” odznaczyć pare rzeczy :frowning: JA to naprawdę nie wiem OCB :?

Hm, doradźcie mi ;] Czy czekać na kolejny update, czy robić zgodnie z instrukcjami ze strony głównej tego wątku? :stuck_out_tongue: Bo dopracowałbym sobie vistę, ten styl co mam jest jakiś nie teges :smiley:

OTy zostały usunięte do śmietnika a pamiątki przyznane.

Dzięki uprzejmości usera Myszak I bunio prezentuję wam pierwszą część dot. zmiany xp na longhorna, część o zmianie xp na vistę jest w przygotowaniu :wink:

Czy można zmienic tylko pasek startu i menu na ten z Visty i najwyżej paski w programach i folderach??

No nie za bardzo ;/ A czego nie chcesz zmienać lepiej powiedz? Odpowiedź bedzie łatwiejsza ;]

Ikonek programów, mój komputer i ikon w moim komputerze dysków folderów itd.

To nie instalujesz ikonek - proste :wink:

A czy na moim kompie bedzie normalnie win chodził czy bedzie wolno chodził.

Jaką polecacie paczkę i czy moglibyście napiś krok po kroku??

Win będze ci chodził jak chodził.

No ja Polecam ci paczkę VCP v4, bo o wiele mniej zajmuje niż VCP v3, a krok po kroku jest wszystko napisame w 1 poście tego tematu…

A mógłbyś dać link??

Czy jak odinstaluje tą paczkę to będe miał XP takiego jak przed instalacją??

a ja nie…za każdym razem rozwalała mi system, i robiłem formata… tak że sam zdecydujesz czy zainstalować ten pack czy nuie

Jeżeli tak to jaką paczke wybrać?? Jak ta zła i czytałem że ta z pierwszego postu też nie jest najlepsza.