aero kiedy zrobisz to update??
linux 2006 przeciez wyraźnie napisane jest że
daruj sobie takie teksty :evil:
ile razy będę powtarzać :!:
Po drugie nie mam obowiązku robienia how to, jak będę miał chęci i czas , to bedzie, kiedys się doczekasz, nie rozumiem tych twoich durnych postów o ponaglaniu, nie rozumiesz pewnych spraw ? Szkoła, prawko,praca ?? :x
Powiem jeszcze raz Nie dzieciom neostrady a narazie robisz z siebie takie dziecko
Nielegalny skin - brzmi śmiesznie
jeśli byś przeczytał post aero niżej to wiedział byś czemu - :?
brzmi śmiesznie lecz prawdziwie, skoro Microsoft nie pozwolił rozpowszechniania skinów jemaha i kola ze względu na kradzież własności intelektualnych to tak jest
ej ludzie, weście mi pomóżcie!! ;/ Gdy zainstalowałem VCP v4 i odpalam WindowsBlinds (wcześneij gdy instalowałem VCP to nie zaznaczyłem skina tego do WB, ponieważ scieżki szukało w Program Files i nie dało rady zmenić tego) to nie mam suwaków :shock: I nie moge w opcji “Zasadnicze” odznaczyć pare rzeczy JA to naprawdę nie wiem OCB :?
Hm, doradźcie mi ;] Czy czekać na kolejny update, czy robić zgodnie z instrukcjami ze strony głównej tego wątku? Bo dopracowałbym sobie vistę, ten styl co mam jest jakiś nie teges
OTy zostały usunięte do śmietnika a pamiątki przyznane.
Dzięki uprzejmości usera Myszak I bunio prezentuję wam pierwszą część dot. zmiany xp na longhorna, część o zmianie xp na vistę jest w przygotowaniu
Czy można zmienic tylko pasek startu i menu na ten z Visty i najwyżej paski w programach i folderach??
No nie za bardzo ;/ A czego nie chcesz zmienać lepiej powiedz? Odpowiedź bedzie łatwiejsza ;]
Ikonek programów, mój komputer i ikon w moim komputerze dysków folderów itd.
To nie instalujesz ikonek - proste
A czy na moim kompie bedzie normalnie win chodził czy bedzie wolno chodził.
Jaką polecacie paczkę i czy moglibyście napiś krok po kroku??
Win będze ci chodził jak chodził.
No ja Polecam ci paczkę VCP v4, bo o wiele mniej zajmuje niż VCP v3, a krok po kroku jest wszystko napisame w 1 poście tego tematu…
A mógłbyś dać link??
Czy jak odinstaluje tą paczkę to będe miał XP takiego jak przed instalacją??
a ja nie…za każdym razem rozwalała mi system, i robiłem formata… tak że sam zdecydujesz czy zainstalować ten pack czy nuie
Jeżeli tak to jaką paczke wybrać?? Jak ta zła i czytałem że ta z pierwszego postu też nie jest najlepsza.