Może ktoś mi pomóc? Mam karte graficzną GForce6100 512MB RAM. I poszukuję skinu z Visty na XP. Jeszcze tylko żeby komp nie zamulał.
macie tutaj stronkę z mnóstwem skinów do windowsa xp (między innymi skiny windows vista) poza tym są tam też do pobrania ekrany bootowania ikony i wiele więcej http://www.themexp.org/
Ludzie po co tu psizecie skoro to stary jak świat ten temat
Idź, precz, uciekaj gdzie pieprz rośnie. Gdy pobrałem jakikolwiek skin wyskoczył mi anty virus.
no to najwidoczniej masz jakiegoś zjechanego antyvira… ja mam noda 32 a wczesniej kaspersky i zadnych problemow nie było… a pozatym ostatnio sciagalem skina i zadnych zarazonych plikow nie bylo
Grzebiąc po necie znalazłem kilka programów upodabniających XP do Visty.
Pierwszy z nich:
Vista Drive Icon zmienia ikony dysków lokalnych i dodaje pod nimi pasek pokazujący ile miejsca pozostało na każdym z nich.
Drugi:
TrueTransparency jest darmowym programem, który dodaje obsługę plików PNG jako obramówek okien, a tym samym prawdziwą przeźroczystość.
Trzeci:
QT Address bar upodabnia pasek adresu w oknach explorera do tego, który znamy z Windows Vista.
Mam nadzieję, że komuś się programiki przydadzą.
Pozdrawiam.
Mam takie male ptanko : Dlaczego jak wlacza mi sie system to mam zwykly styl windowsa a nie visty , uzywam stylexp z licencja. 8) :?
Nie wiem czy już ktoś taki napisał [jak tak to sorry za spam]. Ale pytanie czy to zamula kompa tak jak system vista. Miałem viste i wiem że na 1 gb ramu to sobie nie pogram .
PS czy będą mi chodziły wszystkie gry bez przycinania [tak jak na xp’eku] , czy będę mógł wrócić normalnie to stylu xp’eka , i czy to wszystko zmienia np. czy bedzie mi sie dłużej komp ładował, albo czy pokarze mi się logo visty przy ładowaniu kompa
Gezzz, tyle tu tego jest że sie zdecydować niemoge :<
Jesli powiem że chciałbym aby mój system wyglądał oryginalnie, np jak Vista
a do tego zależy mi an wydajności, braku błędów, możliwości powrotu to zwykłego XP. To co polecacie ?: D
Edit : Tylko nie Vista Transformation Pack Takich niemiłych przeżyć jak z tym jeszcze nie miałem :]
Witam,
Po zainstalowaniu Aero Glass pojawił się następujący program (screen):
http://i34.photobucket.com/albums/d106/ … roblem.jpg
Pozdrawiam
Jaki program?? Steam ??
jest dostepny vista inspirat pack 9.0.1 polecam… wkrotce nowe wersje…
Chyba chodziło ci o Vista Transformation Pack 9.0.1 Nie znalazłem w
nie polecam vista transformation pack… ponieważ nie da się jej odistalowac,o wiele lepsza jest VISTA INSPIRE
Jakbyś znalazł nakładkę XP na Viste, to by było coś.
OOOczywiście żartuję, świątecznie.
Pozdrawiam
a czy na Windows XP 32 bit z Service Pack’iem 3 będzie ok?