Ja mam Longhorn sidebar tam nie ma plusikow. :x
Może podaj skąd ściągnąłeś ten sidebar
No w tej paczce był
Postanowiłem, że wystarczy mi deskop sidebar z tego vortalu. Odinstalowałem tą paczkę. Po co mi to
az strach pytac…ale co tam. bedzie wogole update tego how :roll:
Wyszła nowa wersja Vista Transformation Pack 5.5 - mozna ja pobrac na stronie softpedi - to info dla tych, którzy nie nie moga przejsć na Viste, a chcieliby mieć coś podobnego Program jest doskonały i kompleksowy
Ja Bym Proponował usunąc ten temat poniewaz jest nowe how to DUZO LEPSZE! a nie takie jak to stare z niedziałjącymi połową linkami!
mam xp home edition po holendersku legalnego mozna jakos zmienic jezyk na polski nie tracac legalnosci
mógłby ktoś to jeszcze raz wysłać na inny serwer ??
jest jeszcze pare niedzialajacych linkow np http://stylefantasist.com/ i jeszcze pare mozesz poprawic bo niemoge dokonczys tego co zaczolem robic
Vista transformation pack 3 ■■■■ mi to nie dziala jedyne co sie zmienia to dodaje mi ten boczny pasek z zegarkiem i notatnikiem itd po prawej i przezroczystosc okien nic wiecej mi sie nie zmiania… co jest nie tak??
Witam.
Mam Durona 1,2 :oops:
384 MB RAMU DDR
GF FX5700 (nie wiem czy ta inf. potrzebna)
Moje pytanie brzmi: Czy jak zainstaluje wszystkie te łatki o których jest mowa w temacie to komputer bedzie mi mulił ? Czy wogole warto to robić na moim sprzecie ? (chciałbym sobie też pograć w jakąś gre od czasu do czasu i nie mowie o saperze
Imo jest już dużo linków niedziałających.
Osobiście nie polecam tego, a moderatora mogę prosić tylko o zamknięcie tego tematu , bo wsparcia technicznego na ten temat już nie robię
hmmm… czy jak zrobie to wszystko to później bez problemu będe mógł wrucić do starego wyglądu windowsXP??
Wyszła nowa wersja Vista Transformation Pack - 6.0.
Download - http://www.windowsxlive.net/index.php?page_id=15
Po instalacji XP Wygląda jak prawdziwa Vista RTM.
Witam, mam problem korzystam z VTP 7.0 i po sciagniecu skina do WB zamiast szkla mam efekttego samego skina tylko ze w koloze szarym lub wogule nieumiem wpisac do WB bo jest w rozszezeniu mmscof lub cos w tym stylu.
Czy moglby mi ktos pomoc lub polecic jakis inny program do automatycznej konfiguracji systemu ??Lub pomoc mi skofigurowac VTP 7.0 tak aby byl efekt aero glass. Licze zo ktos zagladnie i pomoze ;).
a woqule jaka to wersja WB Testowa (trial/demo) czy pełna wersja ?
Sheware albo cos w tym stylu, mam pisze mi ze pozostalo 54 dni ;/