Witam chciałbym kupić laptopa marki HP, mam 2 modle wypatrzone budżet (850zl max). Kolega polecił żebym kupił elitebook 820 (8gb ram), ale znalazłem elitebooka 8440P tyle samo ram i podobna cena. Zależy mi głównie zagrać w Gta 4, i gry mniej wymagające, który byście polecili? chyba że są jakieś inne podobnej w cenie, pozdrawiam
Twój kolega ma rację. Kup elitebooka 820 bo jest nowszy. A co do gta to kup notebooka z dedykowaną kartą.
Na przykład
Ja miałem ten model tylko dołożyłem więcej pamięci i gta chodziło całkiem ok. (najniższe ustawienia)
Pozdrawiam
Na dzień dobry sprawdź co dokładnie ma to to w bebechach, bo po numerze e6420 wychodzi w google, że może być inny proces. Secundo i tak bym nie kupił. Jeżeli już MUSISZ kupić coś w takiej cenie, to poszukaj/dołóż 100-150 zł i postaram się dostać coś z AMD A 6/8 NOWEGO! Tu masz banchmarka, porównaj sobie co jest na allegro http://www.benchmark.pl/ . Mówię żebyś popolował może na nowego, nawet jeżeli stracisz 5% wydajności, to masz 2 lata gwarancji, a w tym po godzinie gry padnie grafika i szukaj wiatru w polu, ta karta może mieć z 10 lat nawet Druga sprawa, do tego laptopa i tak musisz na dzień dobry doliczyć 150 zł na dysk twardy, tam masz 320 GB, pewnie z dużym przebiegiem, i nie ma gwarancji jakie będą prędkości:) Taka moja rada:P