HP G 60 Notebook /problem z konfiguracja sieci


(maniek2808) #1

Witam mam problem z polaczeniem do internetu zarowno ze siecia bezprzewodowa jak i kablowym polaczeniem.

Windows Vista Home Premium

32 -bit

Network adapters

-atheros ar5007 802.11b/g WiFi Adapter

-Relatek RTL8102E Family PCI-E Fast Ethernet Nic (NDIS 6.0).

Chcialem zaznaczyc ze nawet lista dostepnych sieci nie chce sie wyswietlic. Jakies sugestie ?

35_1238419330.jpg

-- Dodane 30.03.2009 (Pn) 15:45 --

Oto informacje zwiazane z DSN;

Microsoft Windows [Version 6.0.6001]

Copyright © 2006 Microsoft Corporation. All rights reserved.

Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : lania-PC

Primary Dns Suffix . . . . . . . :

Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid

IP Routing Enabled. . . . . . . . : No

WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

Wireless LAN adapter Wireless Network Connection:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected

Connection-specific DNS Suffix . :

Description . . . . . . . . . . . : Atheros AR5007 802.11b/g WiFi Adapter

Physical Address. . . . . . . . . : 00-23-4D-8C-E8-80

DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No

Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . :

Description . . . . . . . . . . . : Realtek RTL8102E Family PCI-E Fast Ethern

et NIC (NDIS 6.0)

Physical Address. . . . . . . . . : 00-1F-16-46-B8-69

DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes

Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::29b4:6ad:f78:9289%10(Preferred)

Autoconfiguration IPv4 Address. . : 169.254.146.137(Preferred)

Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.0.0

Default Gateway . . . . . . . . . :

DNS Servers . . . . . . . . . . . : fec0:0:0:ffff::1%1

fec0:0:0:ffff::2%1

fec0:0:0:ffff::3%1

NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled

Tunnel adapter Local Area Connection* 6:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected

Connection-specific DNS Suffix . :

Description . . . . . . . . . . . : isatap.{EF647D34-9F11-4981-8E97-7C595EFAB

2B6}

Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0

DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No

Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter Local Area Connection* 7:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected

Connection-specific DNS Suffix . :

Description . . . . . . . . . . . : isatap.{18168ADA-FB23-44A8-92A9-9D7997BCB

4FB}

Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0

DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No

Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter Local Area Connection* 11:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected

Connection-specific DNS Suffix . :

Description . . . . . . . . . . . : 6TO4 Adapter

Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0

DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No

Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

-- Dodane 30.03.2009 (Pn) 15:48 --

Po podlaczeniu kabla pojawia sie nastepujacy wizerunek

35_1238420816_thumb.jpg


(MrAsusrp6) #2

Jakiego routera używasz ?