Link do aukcji allegro ze zdjęciami: http://allegro.pl/hp-pavilion-dv7-6040e … 14702.html
Witam.
Do zaoferowania mam świetny, zakupiony w czerwcu, komputer HP dv7 Pavilion w cenie 2500PLN. Model ten, to 6040ew, który był najlepiej wyposażonym laptopem tej serii. Komputer jest jak nowy, nie posiada żadnych wad wynikłych z użytkowania oprócz drobnej rysy na zawiasie ekranu, która jest widoczna na jednym ze zdjęć.
Pełna specyfikacja dostępna po kliknięciu w “Opis z katalogu produktów”.
Sprzedaję, ponieważ laptop to jednak nie przygoda dla mnie. Postanowiłem zakupić komputer stacjonarny.
Sprzęt zakupiony w sklepie SFERIS, posiada gwarancję producenta, nigdy nie odwiedzał serwisu ! Do zakupu dołączam pudełko oraz wszystko jak w komplecie. Dodatkowo, dowód zakupu.
Do sprzętu dodaję torbę na laptopa zakupioną również w w/w sklepie. Jej koszt wynosił około 100zł. Sztywna i konkretna konstrukcja. Komputer zawsze noszony w tejże torbie.
Komputer posiada licencję na Windows 7. Obecnie korzystam ze studenckiej wersji Windowsa 8, przed wysyłką jednak na życzenie kupującego instaluję czystą wersję Windowsa.
Możliwość zakończenia aukcji przed czasem.
Możliwość obejrzenia komputera na terenie Wrocławia lub Kielc. Odbiór osobisty również w wymienionych miejscach.