Htc cha cha - facebook nie łączy

Witam, jestem świeżą posiadaczką smartfona htc cha cha i … juz na wstępie pojawiają się schody. jak wiadomo ten htc w swoim zamiarze ma słuzyc równiez do posługiwania się portalami społecznościowymi, u mnie natomiast pojawia się problem z logowaniem do facebooka. gdy tylko próbuję zalogować się, wpisuję swojego maila, hasło i … nic. Wyskakuje komunikat “podczas rejestracji wystąpił błąd spróbuj ponownie pozniej”. I tak jest od jakiegos czasu. nie mogę się zalogować i koniec. Miał ktoś moze podobny problem? Poradźcie co mam robić. :slight_smile:

black&yelllow , spróbuj ściągnąć aktualizację z marketu - o ile jest, wyczyść cache aplikacji facebooka, a jeśli to nie pomoże to przywróć ustawienia fabryczne telefonu i wtedy spróbuj się zalogować.

tyle ze probowalam się zalogowac od razu po włączeniu telefonu, na fabrycznych ustawieniach (jest nowy). moze wina lezy po stronie facebooka? nie ma tam jednak jakis ustawien które mogłabym zmienić. dodam, że normalnie przez operę mini jestem w stanie połączyć się z facebookiem. Chodzi mi jednak o funkcję logowania do sieci społecznościowych.

black&yelllow , a próbowałaś zaktualizować aplikację?

Po wyłączeniu i włączeniu telefonu internet nie działa zupełnie więc nie mogę połączyc sie ani z zadną stroną ani z Android Market. Juz zupełnie nie wiem co mam robić…

black&yelllow , telefon brany z jakieś sieci czy kupiony za gotówkę w jakimś sklepie?

Kupiony na allegro (chyba od jakiegos sklepu)

najdziwniejsze jest to, że internet DZIAŁAŁ i nagle przestał. w sieci zwykłe i bezprzewodowe -> sieć komórkowa wyskakuje mi błąd połączenia, a dodam że nic nie zmieniałam w ustawieniach

black&yelllow ,

Zapoznaj się z tematem i popraw tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.

black&yelllow , internet poprzez wi-fi czy sieć komórkową?