Htc Diamond Touch jako punkt dostępowy wifi

Witam, mam do was drodzy forumowicze dwa pytania. Po pierwsze, czy istnieje aplikacja bądź jakiś sposób aby uczynić mój telefon punktem dostępowym WIFI (htc diamond touch z windowsem mobile 6.1)? Internet z karty blueconnect do laptopa, ipoda itd. Jest to możliwe ? I drugie pytanie, ile danych jest pobranych/wysłanych podczas rozmowy na gadu gadu? Ew. Palringo w telefonie ?

Dziękuję z góry za odpowiedź i pozdrawiam :slight_smile:

Co do programu do udostępniania Internetu, to wypróbuj program HTC Wi-Fi Sharing (można znaleźć posty, że program działa, więc nie powinno być problemów):

http://forum.xda-developers.com/showthr … ?p=4170499

Nie jest to dużo, ale ciężko mi powiedzieć. Najlepiej zainstaluj sobie program do monitorowania przesłanych danych, np. SPB Wireless Monitor i tam będą dane ile danych przesłało Palringo/GG.

a wiesz że jest płatny? :stuck_out_tongue: i potem bulwers, że aplikacje na iPhone są płatne i jaki to WM wspaniały :stuck_out_tongue: i jeszcze 20 dolców a za aplikacje na iPhone nie płacisz aż tyle :stuck_out_tongue:

tylko że tutaj nie musisz korzystać z appstore żeby coś wgrać. Znajduje plik na necie wrzuca i hula na Iphonie też tak można?? hahaha :smiley: Na Iphona za to masz kompas za 2 dolce :smiley: :smiley: :smiley:

i niby co w tym lepszego? że za każdym razem gdzie indziej płacisz? i jeszcze cenę 10 albo i 20 aplikacji? a korzystanie i z appstore i z itunes to plus no ale i tak tego niestety nie zrozumiesz… i na WM nawet nie masz kompasu prawdziwego (w 3GS jest chyba w standardzie jakbyś chciał wiedzieć)

a na WM taki banalny programik kosztuje więcej niż niektóre programy na PC (20$, pogięło ich no ale bez SPB to WM byłby do kitu a i tak nikt nim w polsce nie zapłacił za ich produkty, bo po co…)

i na iPhone też tak można ale nie jest to za wygodne (z cydii przez kompa ściągam plik i wgrywam sobie np. terminalem)

i robisz OT…

do tematu:

na gg to mało idzie, IMO max 10mb ale mogę się mylić

rzeczywiście kompas jest mi bardzo potrzebny :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: To jest właśnie cały poziom aplikacji dla Iphona :lol: :lol: