Witam, mam do was drodzy forumowicze dwa pytania. Po pierwsze, czy istnieje aplikacja bądź jakiś sposób aby uczynić mój telefon punktem dostępowym WIFI (htc diamond touch z windowsem mobile 6.1)? Internet z karty blueconnect do laptopa, ipoda itd. Jest to możliwe ? I drugie pytanie, ile danych jest pobranych/wysłanych podczas rozmowy na gadu gadu? Ew. Palringo w telefonie ?
Co do programu do udostępniania Internetu, to wypróbuj program HTC Wi-Fi Sharing (można znaleźć posty, że program działa, więc nie powinno być problemów):
Nie jest to dużo, ale ciężko mi powiedzieć. Najlepiej zainstaluj sobie program do monitorowania przesłanych danych, np. SPB Wireless Monitor i tam będą dane ile danych przesłało Palringo/GG.
a wiesz że jest płatny? i potem bulwers, że aplikacje na iPhone są płatne i jaki to WM wspaniały i jeszcze 20 dolców a za aplikacje na iPhone nie płacisz aż tyle
tylko że tutaj nie musisz korzystać z appstore żeby coś wgrać. Znajduje plik na necie wrzuca i hula na Iphonie też tak można?? hahaha Na Iphona za to masz kompas za 2 dolce
i niby co w tym lepszego? że za każdym razem gdzie indziej płacisz? i jeszcze cenę 10 albo i 20 aplikacji? a korzystanie i z appstore i z itunes to plus no ale i tak tego niestety nie zrozumiesz… i na WM nawet nie masz kompasu prawdziwego (w 3GS jest chyba w standardzie jakbyś chciał wiedzieć)
a na WM taki banalny programik kosztuje więcej niż niektóre programy na PC (20$, pogięło ich no ale bez SPB to WM byłby do kitu a i tak nikt nim w polsce nie zapłacił za ich produkty, bo po co…)
i na iPhone też tak można ale nie jest to za wygodne (z cydii przez kompa ściągam plik i wgrywam sobie np. terminalem)
i robisz OT…
do tematu:
na gg to mało idzie, IMO max 10mb ale mogę się mylić