jak to powiedział któryś znany polonista: “istnieje różnica, zrobić komuś łaskę a zrobić komuś laskę…” hehe, dlatego lepiej pisać po polsku i uważać na błędy i literówki
Bardziej adekwatne by było “Conan Barbarzyńca” albo “Onan Barbażyńca”
Uściślijmy: powiedział to, zresztą bardzo słusznie, Jerzy Bralczyk.
O Zlocie w Rynie napisano już chyba wszystko, ja go bardzo dobrze wspominam, a jedno z lepszych podsumowań znajdziecie w dość już dawnym wpisie Krogulca:
To co rozszyfrowana już data ?
To może wrzesień? :)
Patrząc na rok, to TEN HotZlot odbył się jakieś 326 lat temu Więc teraz Redakcja zastanawia się ile % z Nas wpadnie na pomysł, jak przenieść się w czasie
A może to dane geograficzne ?
Chyba każdy już przebiera nóżkami i czeka na więcej informacji
Hej,
No tak - oczekiwanie na szczegóły dotyczące Hot Zlotu powoduje przebieranie nóżkami mocniejsze niż zapalenie pęcherza.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Niekoniecznie…Ja osobiście mam cały czas nogi “razem”…
To w końcu będzie w tym roku HotZlot ?
Tak…będzie…
To powiedz jeszcze gdzie i kiedy ;p
W fajnym miejscu i niedługo…ludzie dajcie spokój…
Mowi
Więc mówisz, że Zlot będzie jutro w Ustce?
Tylko wiesz zapewne część z nas chciałaby już zarezerwować urlop, kupić bilety na jakiś transport, a może i nocleg zarezerwować wcześniej/później :P
Pewnie wzięli sobie za punkt honoru by część nie dojechała takim kosztem jak ostatnio Ew czekają aż się wypsztykacie z urlopów
czas na teorie spiskowe
Ogłoszą w nocy z niedzieli na poniedziałek, a rejestracja będzie możliwa tylko do 5 rano, więc budzik ustaw
Hej,
Ale chyba zapomniałeś o zaproszeniach, które mimo wszystko idą wcześniej niż rejestracja otwarta.
Pozdrawiam,
Dimatheus