Nie, właśnie to Monczkin jedzie za mnie … Jako zadośćuczynienie krzywd, które zaznał od mojej skromnej osoby
Nie, właśnie to Monczkin jedzie za mnie … Jako zadośćuczynienie krzywd, które zaznał od mojej skromnej osoby
Jesteście na 100% pewni tej Polski jako lokalizacji? Bo ja nie…
A diabli ich wszystkich wiedzą ;)
Oglądam właśnie co maja w ofercie i Shaki będzie zadowolony
OJJJJ ciężko z wami, ciężko
Basen jest MEGA fajny Aż Wam zazdroszczę
Też Wam zazdroszczę gdziekolwiek miałby się zlot odbyć i w jak fajnych czy nie fajnych miałby być warunkach. Ja niestety w tym czasie będę grał imprezę… ale myślami będę z Wami przynajmniej nie muszę się w tym roku stresować czy przyjdzie zaproszenie… choć jakby przyszło i tak byłoby miło Chyba że jak Dimatheus w zeszłym roku załapię się na sam program rozszerzony
O! W zeszłym roku padł pomysł programu nadrozszeżonego… Jeśli ta idea jest nadal żywa to trzeba o niej pamiętać przed
No nie wierzę… Jeśli to to co znalazłem to znowu taki kawał? Chociaż w tym roku i tak o zaproszenie byłoby trudno…
Teraz to chyba jest na odwrót…Tobie że go już “widzisz”…
Jest jeden mały problem - literówki są podkreślanie w trybie edycji nie odczytu Więc dodaj sobie HotZlot do słownika i spróbuj ponownie
Takie maile to można dostać w każdym sklepie z mailami. ;)
“mailto” też raczej nie powinno być widoczne
Ale jest widoczne Mam tak na kilku mailach
Hej,
Poza tym nie wiem, jak chcesz na stronie HZ się zarejestrować? No chyba że zimowy Cold Zlot. Ale ten niestety już się odbył.
PS. Phishinger kiepski z Ciebie by był.
Pozdrawiam,
Dimatheus
a skąd wiadomo o HZ 2016 ? nie było jeszcze informacji o dacie
??? to chyba na 1 Kwietnia
Wiadomo gratuluję poczucia humoru w poniedziałek…
Spójrz na tytuł wątku, w którym się właśnie udzielasz …
HZ’16 na 90% odbędzie się 13-15.08
Hotel DOLAS**** miasto Chrząszczyrzewoszyce