…powiat Łękołody
Hej,
A nie powinno być przez dla L - czyli Dollas?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Połowa nie dojedzie. Zbyt łatwo zrobić literówkę w nazwie miejscowości. Ja tego nawet przeczytać nie umiem
Temat “przycichł” bo Pangrysowi skończyła się wena na “wypuchy”…
Zdecydowanie za duża przerwa między Żubrami :P:P:P
Po oficjalnym newsie, udowodnię Ci , że jednak nie robiłem podpuch No może z Leszkiem2024 trochę pokrotochwiliłem ale reszta informacji jest w 100% prawdziwa
Krogulelec kiedyś powiedział gdzie chciałby zrobić HZ i dlaczego. Wystarczyło słuchać i potem sprawdzić lokację
No przecież Ja Ci wierzę…
Ziarno niewiary zostało zasiane
A w sumie to komuś robi aż taką różnicę gdzie będzie ten Zlot? (Choć dla niektórych ważne, że w … ferie. ;)
Dla większości (oczywiście pomijam moderatorów czy współpracowników) ważniejsze chyba jest , czy mail podobnej treści, co w poście Pangrysa, pojawi się naprawdę w ich skrzynkach odbiorczych.
Atmosfera wszędzie będzie podobna.
Dokładnie, tu chodzi o atmosferę, nie tam o baseny, bicze wodne
Atmosfera jest wyjątkowa, stąd taki gorący temat odnośnie szczegółów, bo przecież trzeba wiedzieć jak to zrobić, aby móc zrezygnować z różnych rzeczy
Bazując na podanej dacie przez Krogulca, za miesiąc wszyscy się zobaczymy!
Z tym “wszyscy” bym nie szalał.
Tak, 90% z nas
No umownie przyjąłem “wszyscy”
Bardzo umownie…w przeciwnym wypadku HZ musiał by się odbywać gdzieś na lotnisku…
Np. jak dawny Coke Live Music Festival w Krakowie na starym lotnisku w Czyżynach?
W sumie to Kraków przygotowuje się teraz do sporej “imprezy” Organizatorzy byliby zachwyceni, gdyby mieli kolejny Zlot na 2 mln ludzi - a wtedy słowo “wszyscy” nabrałoby sensu :D
Hej,
No tak - w Krakowie Papa Franciszek, a na Hot Zlocie Papa Docentus. :P
PS. No, myślę, że przynajmniej na 5 mln.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Wystarczy zaprosić sympatyków z Chin