Też nie… :)
Leszku za późno - miejscówka już wybrana, zaproszenia rozdane, spróbuj szczęścia za rok
Też już dostałeś zaproszenie?
Jak co roku
Ale nie wprowadzaj ludzi w błąd. Rozdana jest tylko pula zaproszeń redakcji (i to pewnie tylko pierwsza transza). Część osób zrezygnuje, część nie potwierdzi, do tego jeszcze pewnie losowanie będzie, więc teoretycznie, każdy ma jeszcze szanse.
Widzę, że moja emotikona na końcu zdania na niewiele się zdała. Więcej luzu.
Eh, widzę że ktoś Ci chyba kiedyś kij od szczotki w tyłek wsadził i tak zostało.
Hej,
Moment, moment - bo niektórzy już zaczną się pakować i pstrykać fotki kotom i skarpetom.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Przypomina mi się koszmar z dzieciństwa jak czytam niektóre odpowiedzi
ok kurde chyba zaspałem tego lata
no właśnie będzie jeszcze losowanie ! a zaproszenia znowu nie dostałem
Kiedy możemy się spodziewać że 90% zmieni się na 100% i zobaczymy info na głównej vortalu?
Jak to dobrze że jest taki temat…ileż to “feniksów” dzięki temu wypływa co roku…
Czytam co niektóre odpowiedzi i wręcz padam z krzesła. Forum DP … make my day
Hej,
Ale dzięki temu przynajmniej jest wesoło.
Pozdrawiam,
Dimatheus
…lepiej się śmiać, przecież to samo zdrowie
Właśnie :)
Dwaj najwytrwalsi już się odezwali
Jakoś trzeba zaznaczyć swoją obecność
to teraz będzie śledzić gdzie i kiedy terminy do rejestracji na HZ …
jak byś się udzielał to by ci przypomieli w mailu
Ehh, chłopcy i dziewczęta.
Bez przesady, byłem w zeszłym roku i nie wiem o co te swary, kłótnie.
Trochę marketingowego bełkotu od sponsorów, prezentacje nowinek technicznych od sponsorów, ciekawe prelegencje. Do tego trzeba dodać kolejne minusy ujemne: kółka zainteresowań/adoracji, ciekawi i czasami zakręceni ludzie - nawet poznałem gościa, który odnalazł to coś w e-fajkach (i to też jest mega fajne!), mega możliwość wymiany informacji, zainteresowań czy o zgrozo zleceń.
Więc nie polecam brać udziału w losowaniu; kto wie co się stanie z Waszymi danymi teleadresowymi, e-mailami, telefonami?
Jeszcze raz apeluję: Olejcie losowanie - im więcej z Was oleje je tym mam większe szanse.