Tutaj nikt się nie kłóci - powyższa wymiana zdań to tylko miejscowy folklor
to zmieniono zasady które były przez tyle lat ?
Chłopie litości…nie “szalej” i nie przynudzaj jak co roku…wszyscy już prawie “spakowani”, a Ty dalej w “chocholim tańcu”…
Tak apropo tego tańca
Robisz imprezę, chyba najważniejszą w życiu - gości po stówce z każdej strony, kasy poszło, że hoho.
A tu: jakiś ukrainiec przyszedł i przepowiada przyszłość, do toalety nie wejdziesz bo cały czas zajęta przez rycerza, miała być orkiestra i włodzirej - jest błazen; po podłodze wala się słoma - ogólnie straszny syf.
Nie, nie zmieniono. Osoby, które nie są aktywne w serwisie raczej mają dość małe szanse by dostać się na HZ.
Chyba że to wybijająca się płeć piękna
Tej nigdy nie jest za dużo!
A szkoda, bo dużo jest kobiet blogujących … ale nie u nas
Tylko nie wiem czy to miejsce dla szafiarek i opisów kosmetyków
Weterani na takie prowokacyjne ogłoszenia jak w temacie mają nosa;P Znany jest konkurs z diodą, niektórzy zapewne przypominają sobie pamiętny Geocaching z Kliczkowa;P Dlatego pozwolę sobie przerwać tę sielankę, bo wedle mnie istnieją co najmniej 2 prawdopodobne terminy, czyli szansa na to, że HZ odbędzie się w którymś z nich maleje co najmniej do 45%
rozwiązanie A/ HZ’1690%131508 = HZ’16-90%13-15.08(br.)
rozwiązanie B/ zakładając, że część numeryczna ciągu w temacie jest ilością minut do HZ od czasu stworzenia wątku, wychodzi na to, że 20-05-2016+131508min.=~19 sierpnia br.
Ktoś jeszcze poza mną ma inne wyliczenia?
Okres 13-15 odpada (15 to poniedziałek). Wychodziłoby 2 dni (jedna noc) + przedłużenie.
Obstawiałbym rozwiązanie B.
13-14 i 14-15 - według mnie to dwie noce. Poniedziałek 15.08 jest wolny bo to święto. Ale co ja tam wiem…
Jak ktoś na dobreprogramy wpada tylko przed Zlotem, to faktycznie widząc taki wpis jest przerażony (ale jakoś mi nie szkoda…). ;)
Hej,
W sumie można podejść jeszcze inaczej. HZ’1690%131508, czyli HZ16:
- zaokr(90%*13;0)=12,
- zaokr(90%*15;0)=14,
- zaokr(90%*8;0)=7,
co daje 12 - 14 lipca 2016 roku.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hodor.
HotZlot w środku tygodnia? Czemu nie? :P
A może być i dniem wolnym - wtedy to faktycznie ma sens.
Od kiedy mam DG nie słyszałem o dniu wolnym.
Kiedyś już coś takiego chyba było…
Niektórzy na etacie też nie wiedzą co to wolne - tylko zamiast iść do prac pracują z domu
HZ’1690%131508
to idzie tak…Hot Zlot 2016 r na 90% dnia 13 sierpnia o godz. 15;00 zakączenie HZ ;)
Że co proszę?