Kto idzie ze mną? Będzie lepiej i będziemy mieli fajne biuro w centrum… Wałbrzycha, bo czemu nie? I będziemy się zajmowali poważnymi rzeczami a nie na moim spamie w blogach o grepowaniu.
Jak na gościa co chce sobie kpić z Bayer Fulla dosyć kiepsko sobie radzisz, bo podbijasz mu wyświetlenia.
YOU’RE FIRED!
To ja jestem Bayer Fullem.
Mój poważny wątek szlag wziął…
Nie-e.
Ale co nie
Otwórz chłopie szafę i mów do rzeczy! Co nieee? Powiedz szczerze i jasno - co Ci leży na wątrobie…?
Tłuszcz. Mam otłuszczoną wątrobę i to mi na niej leży. Są też jakieś polipy. Fuj.
Poważny wątek na luzie?
Widzę znowu było pite.
A czy uwzględnione reklamy? Strona ma się utrzymać.
Jest sporo for o tematyce komputerowej, z blogami. Coraz mniej ludzi tam zagląda. Sporo już znikło.
Mnie brakuje filmów wideo o tajemnicach i sensacjach z dziedziny IT. Nie chodzi o powielanie poradników słabej jakości, jak na YT. Chodzi o sprawy niezwykłe, żeby wzbudzały ciekawość i zainteresowanie.
Już byłbym przygotowany na blokowanie reklam i nie tylko, żeby tylko strona była interesująca.
Całkowicie się zgadzam.
Skończcie.
Potrzeba nam wspólnego wroga:
Rejestracja na forum będzie płatna od 0,0001 BTC by odsiać dzieciarnie od poważnych ludzie jak c’est moi. Reklamy i tak nie działają bo wszyscy w IT mają adblock. Jedyne co daje się zmonetyzować to paywall, ale wtedy nic i tak nie będzie czytane.
Noszę się z zamiarem zrobienia czegoś w stylu LinusTechTips z przyglądania się nowinkom w IT.
Aktualnie liczymy w sasinach.