IE - brak polskich liter! Zamiast tego krzaki!


(Voytec749) #1

Witam!

Proszę o wyrozumiałość, jeśli taki temat już był, po prostu nie mam czasu szukać, bo pilnie jest mi potrzebny IE.

Nie wiem dlaczego, nie mogę pisać polskich liter w IE. Zamiast tego wyskakują inne znaczki, krzaki, inne litery. W innych programach jest ok. Tylko w IE tak jest. Wszędzie indziej jest poprawnie. Mój IE to 6.0.2900.2180. XP pro sp2, poprawki z sierpnia 2006.

Wyczyściłem cały system - Antyvirem, Antyspyware'm, wyczyściłem rejestr, etc (Easy Cleaner). Ogólnie robię to co jakiś czas. Były tylko cookiesy szpiegujące, poza tym czysto.

Co o tym myślicie???

Z góry dzięki za pomoc.


(Kaze) #2

Może to Ci pomoże:

http://www.searchengines.pl/phpbb203/lofiversion/index.php/t10895.html

http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=6694


(Voytec749) #3

Niestety nie pomogło :cry: Niedawno jeszcze CZASAMI działało... teraz już w ogóle nie mam polskich liter... Podobnie jak kolega z tamtego forum, tak i ja mam tylko literę "ó".


(Piotr P.) #4

Jezeli nie mozesz wprowadzac polskich znakow na

witrynach, to najprawdpopodbniej masz zainstalowany dodatek Google

Toolbar w jakiejs felernej wersji. Usun Google Toolbar-a przez Panel

sterowania->Dodaj/Usun programy


(Voytec749) #5

NIE MAM zainstalowanych żadnych dodatków. Nie lubie takich śmieci... Jedyne co, to dodatek do IE ze Skype (przechwytuje numery tel), ale wcześniej też go miałem i było ok. Nie wiem co z tym jest... Przegrzebałem wszystkie ustawienia i niby jest wszystko OK...

Złączono Posta : 16.02.2007 (Pią) 22:10

LUDZISKA! !!