IE10 wieszanie się i błędy w wyświetlaniu stron

Witam i prosze o pomoc! !!

Jest tak: pracuje w firmie która ma wewnętrzny program chodzący wyłącznie z Internet Explorera. Obecnie używam na stacjonarnym kompie W7 a na netbooku W8. Problem w tym że po zalogowaniu sie do owego wewnętrznego systemu i kliknieciu na zakładki nie rozwija się żadna lista która tam powinna być. Po próbie uruchomienia innych zakładek przeglądarka zwyczajnie zawiesza się. Nie mam jak korzystać z kompa kiedy jestem u klienta! !!

Mogę to wyśmiać? :smiley: Najlepiej byłoby chyba przepisać ten “program” na zgodności ze standardami.

Szczerze współczuję użerania się z IE. Możesz próbować działań doraźnych. Piszesz, że masz IE 10, więc z klawiatury F12 uruchomi narzędzia deweloperskie, tam spróbuj poprzestawiać “Tryb dokumentu”. “Tryb przeglądarki” niby też jest, ale nie zauważyłem by cokolwiek zmieniał, spróbować możesz.

Cos musisz mieć źle, to nie wina win7 i 8. Używam tylko IE10 i zero kłopotów działa wysmienicie. To Chrome i Firefox na Win8 działa o wiele wolniej. Chrome często mi się wieszał, Firefox nie wieszał się, ale długo mi strony ładował. Tak ze pozbyłam się ich obu. I nie instaluje żadnego flash player, bo IE 10 ma go już w sobie. Spróbuj przeinstalować, może na nowszy Silverlight i nowsza Java-7u21.

:lol: :lol: