dzisiaj kupilem igi 2 - covert strike zeby pograc w necie ale niemoge nonstop mnie wywala zaladuje sie gra pokazuje sie obraz na 2,3 sek. i wychoidzi ?? dlaczego tak sie dzieje
a cóżto za gra :o ?
(Project) IGI 2 i Counter Strike to 2 różne rzeczy!
sorki igi 2 covert strike
Złączono Posta : 09.07.2006 (Nie) 18:45
ppiotrek : moze dziala tam jakis antycheat ? Punkbuster lub podobny
własnie nic tam niema są serwery i to wszystko
a moze fire wall blokuje? lepiej wylacz w antywirze i jak masz sp2 to wylacz tez firewalla lub go odblokuj (dodaj do wyjatkow) mzoe to pomoze
to wszystko jest zrobione i tez nic nawet kilka razy przeinstalowalem gre i nic niepomogło
ppiotrek : na pewno nie ma punkbustera ni nic ? jak cie wywala z serva to otworz konsole i zobacz jaki powod…
jak samemu twoże serwer to spoko jest jak chce dolaczyc to niemoge wywala wchodzilem do konsoli nic niepisze zadnych bledów a wymagania na multi sa 56 kb/s ja mam 512kb/s
ppiotrek : a po lewej/prawej jest może taki niebieski gosciu przekreślony na czerwono ? jak wybierasz serwer
nie nic takiego niema pomyslałem ze łatek niemam wiec sciagnelem ale dalej nic szare komurki mi sie skonczyly juz niemam wiecej pomysłuw
Złączono Posta : 10.07.2006 (Pon) 11:28
czytałem instrukcje gry powinno sie wyswietlac “dołacz” po wybraniu serwera a to sie nieswieci musze klikac 2 razy na serwer wtedy łaczy i wywala gracz stwozony łacza wybrane wszystko oki a itak wywala