Pytanie, jak wyżej plus o inne, licencjonowane OS-y również ?
Zrób ankietę, choć i tak mała szansa że 10% Ci odpowie.
Ostatnio miałem od adminów w podobnym temacie info, że na tym forum nikt- co wydaje się wręcz nieprawdopodobne z wiadomych względów.
To nie była informacja, że nikt; tylko że forum nie wspiera pomocy dla systemów nielegalnie aktywowanych i takich praktyk tu nie można polecać.
Pewnie co innego jakbyś z starego blaszaka przenosił OEM, powołując się na prawo Unii Europejskiej.
“Ile osób procentowo na forum dobreprogramy.pl korzysta z legalnych np. Windowsów?”
To już Smoleń pytał: “a dla kogo ten wywiad”?
Publiczne przyznanie się do używania nielegalnej kopii to strzał w kolano.
wszystkich użytkowników forum?
Obecnych:
1,2%
Ja mam wszystko legalnie. Jak czegoś nie mogę w danym momencie kupić, zastępuję darmową alternatywą.
W sumie można zrobić ankietę, że tylko hackier po włamaniu do bazy sobie podejrzy co i jak (no chyba, że plugin jest tak zrobiony, że moderacja i administracja i tak widzi…).
Nie wiem czy policja będzie łamać bazę danych “WP”.
Chyba, że zrobić ją poza forum i każdy głosował przez jakiś VPN albo TOR, tyle jak zablokować multi głosowanie…
Jakby kogokolwiek interesowało że osoby prywatne używają nielegalnego oprogramowania? Po co jakieś zabawy w ukrywanie czegoś co nikogo nie interesuje?
Nie rozumiem też sensu tej ankiety. Próba masowego banowania tych co odważą się przyznać?
Kto pyta nie błądzi
Forum nawiedził kontroller?
Jasne, że tylko piraty nawet dostałem czapkę honorowego pirata. Co nie jest takie proste wiecie staż piracenia jest ważny
Jesteś z policji?
Kto nie skacze ten z policji, hop, hop, hop.
Pewnie ze 150%
Od kiedy jest na forum, porusza tematy licencyjne, głównie systemu Windows.
…i desktop i laptop w 100% legalny. Poniekąd dlatego, że pełnią też często funkcję sprzętu firmowego
Z policją nigdy nie miałem i nie mam nic wspólnego.
Portal z pewnością jest infiltrowany / jak i wiele innych/, i warto zdawać sobie z tego sprawę. Mnie jednak proszę w to nie mieszać. To nie moja działka.
To miała być jakaś sugestia, czy tylko próba /nieudolna/ żartu ?