Zamówiłem sobie dwa wentylatory w komputroniku oraz wybrałem dostawę kurierem mikro. Wczoraj czyli 2008-06-22 10:57:12 wpłaciłem na ich konto określoną kwotę, ale jeszcze w zakładce “dokumenty” pisze “Przygotowane - oczekiwanie na wpłatę” pod statusem. Ile czasu muszę czekać, aby już przekazali kurierowi i kiedy mniej więcej dostanę tą przesyłkę ??
Pierwszy raz kupuję w tym sklepie więc liczę na odpowiedzi tych, którzy tam już kupowali oraz znają odpowiedź na moje pytanie
ps. na maila (gmail.com) też jeszcze mi nic nie przysłali jeżeli chodzi o potwierdzenie wpłaty kasy na konto
A jak wpłacałeś? W banku czy na poczcie? Przelewy pocztowe mają to do siebie, że potrafią długo dochodzić. Jeśli chodzi o samo dostarczanie towaru, to komputronik działa naprawdę sprawnie.
To gdzie masz konto, że nie możesz tego sprawdzić? Ale myślę, że kasę już dostali.
Ze strony Komputronika :
“Towar dostępny jest w naszym magazynie. Zamówienie zrealizowane do godziny 18:00 (w dni robocze poniedziałek - piątek) jest wysyłane tego samego dnia. Kupujący otrzyma paczkę następnego dnia roboczego do godziny 17:00”
Czyli jeśli towar był dostępny w magazynie, to jutro powinieneś dostać przesyłkę. A był dostępny? Tam masz zawsze przy każdym produkcie “Dostępność produktu”.