Indeksowanie plików na servie [ FTP ]


(Tom3k5) #1

Witam!

Czy wie ktoś może jak coś takiego zrobic?KLIK

Posiadam neo 512 i chcialbym wykorzystac moje miejsce na ftp :stuck_out_tongue_winking_eye:


(Airborn) #2

to co tam widzisz, to kwestia konfiguracji serwera apache, ale na neostradzie nie masz dostępu do konfiguracji, nie ma też chyba dostępu do php, więc odpadają wszystkie skrypty indeksujące, pozostaje ręczne zrobienie htmla i podawanie w nim adresów do poszczególnych plików


(Tom3k5) #3

a ok :wink: wielkie dzieki


(Krzysiekaczor) #4

a jak chcesz mieć php wystarczy założyć darmowy serwer na jakimś free-hosting. LUA.pl - nie polecam ;-(