Witam serdecznie,
W dniu wczorajszym grałem sobie normalnie w nowego CODa BR. W dniu dzisiejszym otrzymałem smsa do Blizzarda z informacją, że moje konto zostało zablokowane z powodu dziwnego logowania.
Próbując odzyskać konto okazało się, że jest one skradzione. To samo stało się z moją pocztą jednak ją udało mi się odzyskać. Mój laptop i komputer stacjonarny są połączone tym samym onedrive i na obu komputerach było wprowadzone to konto, zatem nie wiem na którym urządzeniu mogło dojść do jakiegoś problemu (jakiś wirus, może). Potrzebuje bardzo pomocy w znalezieniu naruszeń w obu komputerach. Na dole wkleiłem linki do skanów
… a gdzie tam.
VPNki użył, nawet Twój sąsiad to może być.
A na poważnie, jeżeli podejzrewasz wyciek tez innych danych np. kont bankowych, to pozmieniaj hasła i profilaktycznie zawiadomienie na policję. Umorzą, ale na wypadek kredytu jesteś w lepszej sytuacji.
Pobierz ten plik i zapisz w katalogu z FRST, tzn. C:\Users\wirel\Downloads fixlist.txt (22,2 KB) “Plik naprawczy został utworzony tylko dla Ciebie, nie należy go stosować na innym komputerze”
Uruchom FRST i kliknij Napraw, program wyłączy niepotrzebne procesy, zrobi Punkt Przywracania i zacznie pracę.
Pobierz ten plik i zapisz w katalogu z FRST, tzn. C:\Users\wirel\Downloads fixlist.txt (2,8 KB) “Plik naprawczy został utworzony tylko dla Ciebie, nie należy go stosować na innym komputerze”
Uruchom FRST i kliknij Napraw, program wyłączy niepotrzebne procesy, zrobi Punkt Przywracania i zacznie pracę.
Ogromnie dziękuję za pomoc. Wszystkie utracone rzeczy są już odzyskane. Posiadałem włam bezpośrednio na emaila. Logi pokazywały setki prób logowań. A następnie wszystkie rzeczy powiązane z tym kontem przepadły. Na szczęście udało się odzyskać maila i razem z nim pozostałe konta. Juliusz, Tobie dziękuję najbardziej, 3 dni świetnej pomocy ;). Pozdrawiam