Nie chodzi mi o propozycje innych tylko dokładnie o ten model. Patrząc jak na matryce to dosyć tani a z tego co zauważyłem rozkręcając laptopy Medion używa matryce samsunga…
gregory541, proszę zapoznaj się z tą stroną oraz tym tematem, a następnie, używając opcji EDYTUJ , później Użyj pełnego edytora , popraw tytuł tematu, tak aby mówił konkretnie o problemie. W przypadku zignorowania prośby temat poleci do śmietnika.
Popatrz w necie a wnioski same się nasuną. A jakoś czytając stan “Nowy” czyta mi się “Nowy po regeneracji lub zwrocie”.
Nowy to nowy, a nie po wystawowy czy pracujący u kogoś (było sporo przykładów w necie jak pracownicy różnych firm, sklepów itp biorą sobie na miesiąc czy 2 do domciu)
Ale najfaniejszy tekst z tej oferty to: Co nagle model się ulepszał ? bo rozumiem 2 opisy typu, ale 6 ? lol
Kolejny rodzynek:
Nawet za 300zł bym takiego kota w worku nie kupił, przy monitorze można sprawdzić jedynie w którym tygodniu został wyprodukowany (90% producentów ma tem zapis dostepny z poziomu programowego).
A jak niema ? Albo ktoś nie potrafi tego sprawdzić ? To mógł nawet rok u kogoś klepać czy na witrynie sklepu.
Co chcesz sprawdzać, przecież jest napisane, że sprzęt nowy nie jest. Niezbyt jednoznacznie ale jednak jest powystawowy. To oznacza, że był używany. Dostałeś na niego 12 miesięczną gwarancję więc zatrzymaj sobie paragon oraz kartę gwarancyjną od sprzedawcy i tyle. Gwarancja liczy się od daty sprzedaży wpisanej do karty gwarancyjnej bądź jeżeli czegoś takiego nie ma to od daty wystawienia paragonu lub faktury. Jak chcesz sprawdzić czy Medion będzie sprzęt serwisował na terenie Polski to napisz do Mediona i się zapytaj. Teraz ciesz się z urządzenia skoro jest w bardzo dobrym stanie i niech Ci służy jak najdłużej.
Tu z gwarancją 12m-cy za 380zł, a z gwarancją 3 lata 100-110 euro :P, na Amazonie 119e to tu już widać różnice cenową, bo wychodzi 100zł więcej ale 3x więcej gwarancji.