Inna wersja tego produktu jest już zainstalowana

…na tym komputerze. Nie można kontynuować instalowania tej wersji. Aby skonfigurować lub usunąć istniejącą wersję produktu, użyj aplikacji Dodaj/Usuń Programy z panelu sterowania. C:\Users\xxxxx\Desktop\Call of Duty 4- Modern Warfare\COD\CoD4MW.msi

Tu jest mój problem. Chciałem zaistalować tą grę, niestety w połowie instalacji okazało się, że nie mam miejsca na dysku. Musiałem zaprzestać instalowania. Po zwiększeniu miejsca chciałem odinstalować to co się zainstalowało, niestety w Dodaj/usuń programy nie ma żadnego Call of Duty 4 . Usunąłem zainstalowane pliki ręcznie, pliki z rejestru też. Wydawało mi się później, że to wina płytki więc pożyczyłem od kolegi (obydwie orginalne) i wyskakuje mi taki komunikat. Co mam zrobić, aby się gra zainstalowała. Używałem juz CCleaner, EasyCleaner. Pozdrawiam

Dodane 21.03.2010 (N) 16:47

Jak wziąłem easycleaner wszedłem przed chwilą w Liste Dodaj/usuń i miałem tam patcha związanego z Call of Duty 4 niestety jak klikam usuń to wyskakuje mi komunikat Błąd przy zapisie plików przywróconych. Może teraz ktoś mnie jakoś nakieruje i będzie wiedział jak pomóc? pozdrawiam

Musisz usunąć pliki z rejestru:

Wejdź Start>Uruchom wpisz “regedit”.

Wejdź w HKEY_LOCAL_MACHINE>Software>Activision i sprawdź czy nie masz “Call of Duty4”. Jak nie masz, to pisz. Jak masz to usuń, powinno teraz działać…

regedit i daj na wyszukiwanie wszystkich wpisow “modern warfare” moze ci znaujdzie jeszcze cos - jak znajdzie to wywal…

Nie ma w ogole Activision.

Dodane 21.03.2010 (N) 17:43

Nic nie pomogło

Jeśli masz utworzony jakiś punkt przywracania przed instalacją to sprubuj go użyć, może to coś pomoże.

Nic z tego. Nie działa, chyba zrezygnuje już z instalki i się poddam :smiley:

Dodane 21.03.2010 (N) 19:00

Już wszystko działa, nie skasowałem poprostu wszystkich regów.

dysk C , program files , tam powinny byc pozostałośći po instalowaniu we folderze Activision