…na tym komputerze. Nie można kontynuować instalowania tej wersji. Aby skonfigurować lub usunąć istniejącą wersję produktu, użyj aplikacji Dodaj/Usuń Programy z panelu sterowania. C:\Users\xxxxx\Desktop\Call of Duty 4- Modern Warfare\COD\CoD4MW.msi
Tu jest mój problem. Chciałem zaistalować tą grę, niestety w połowie instalacji okazało się, że nie mam miejsca na dysku. Musiałem zaprzestać instalowania. Po zwiększeniu miejsca chciałem odinstalować to co się zainstalowało, niestety w Dodaj/usuń programy nie ma żadnego Call of Duty 4 . Usunąłem zainstalowane pliki ręcznie, pliki z rejestru też. Wydawało mi się później, że to wina płytki więc pożyczyłem od kolegi (obydwie orginalne) i wyskakuje mi taki komunikat. Co mam zrobić, aby się gra zainstalowała. Używałem juz CCleaner, EasyCleaner. Pozdrawiam
– Dodane 21.03.2010 (N) 16:47 –
Jak wziąłem easycleaner wszedłem przed chwilą w Liste Dodaj/usuń i miałem tam patcha związanego z Call of Duty 4 niestety jak klikam usuń to wyskakuje mi komunikat Błąd przy zapisie plików przywróconych. Może teraz ktoś mnie jakoś nakieruje i będzie wiedział jak pomóc? pozdrawiam