Inne przeglądarki nie działaja. (Mozilla, Opera, Safari)

Witam !

Otoż mam taki problem i zwracam się z tym do Was :D.

Na początek, jakis czas temu zainstalowałem Comodo Firewall… i po krótkim czasie stwierdziłem, że go usune bo i tak go zawsze wyłaczałem -.-’.

Ale razem z usunieciem programu… usuneła się połowa zainstalowanych aplikacji, które były sprawdzane przez ten program. W tym i Mozilla Firefox, nie powiem, byłem poddenerwowany… I z braku lepszego pomysłu zaczałem instalować prawie wszystko, ale po instalacji Mozilli przegladarka nie właczała się, a jeśli już “nie czytała” żadnej strony. Ten sam problem miałem z Opera, Safari. Jedyna przegladarka działajaca to IE… A troche sie odzwyczaiłem i chce sie dowiedziec czy jest jakies rozwiazanie, najlepiej bez formata.

Nie wiem czy ten problem dotyczy Comodo… ale tak uważam, najgorsze ze Przywracanie Systemu nie chciało działac dzien przed…

Z góry dzieki za pomoc !

Proszę nazwać temat konkretnie.

Raczej to nie jest wina Comodo i jego deinstalacji, od ponad roku używam tego firewalla i żadnych tego typu anomalii nie zaobserwowałem, dotyczy to zarówno Xp jak i Visty.

Co do twych kłopotów z przeglądarkami to usuń wszystkie pliki z ustawieniami przeglądarek oraz dokładnie przeczyść rejestr (najlepiej ręcznie).