Inny numer na infolinię Orange

Witam. Mam pytanie - znacie jakiś inny numer do Orange na infolinię 801 505 505? Jest on płatny, a z tego co kojarzę to raz to mnie konsultant dzwonił z innego numeru i jak wybrałem ten numer to się dodzwoniłem na tą infolinię- tylko że zapomniałem zapisać numeru i zrobiłem reset telefonu… Znacie ten numer? Zdaje mi się że zaczynał się na 22… Z góry dziękuję za pomoc.

Witaj seba47.

Numer 801505505 jest obecnie jedyną infolinią obsługowo-sprzedażową. Każdą sprawę możesz zgłosić do nas również poprzez formularz http://on.fb.me/GBc6Hm.

A jakby zadzwonić na 19393? Tutaj płacisz normalnie jak za połączenie lokalne (tak samo jakbyś wybierał numer na 22, dzwoniąc na ten numer z komórki możliwe że też będziesz musiał wybrać najpierw 22). To była infolinia TPSA, a teraz oferty TPSA i Orange są połączone.

2219393 stało się automatem - możesz się jedynie połączyć z człowiekiem który sprzedaje usługi.

Jeżeli chodzi o zapytanie co do konta/rachunków to można poprosić o przełączenie do odpowiedniej osoby lub konsultant prowadzący sprzedaż zajmie się twoją sprawą. Wystarczy uzasadnić, że z twojego telefonu nie działają połączenia na 801 i tyle, w 99% przechodzi.

W kwestiach technicznych (awarie neo itp.) będzie ciężko, kiedyś próbowałem i nie chcą przełączać - usługi staniały to wyłączyli infolinie 2219393 oraz 800102102 i dali płatne 801…

Inne numery może i istnieją ale na nie się nie dodzwonisz bo są to nr. jakimi prezentują się konsultanci dzwoniący z infolinii w przypadku, kiedy masz włączony ACR (blokada zastrzeżonych)

Ale mogliby udostępnić normalny, najzwyklejszy numer. Przykładowo w Netii połączenia na zwykłe numery rozliczane są w ramach abonamentu, za te na 801 trzeba dopłacić nawet, jeśli całego abonamentu się nie wykorzysta.

Swoją drogą kojarzę, że Orange miało również właśnie taki numer. Zgłaszałem tam awarie Orange Freedom. To też nie działa?