Otóż ściągnąłem sobie jakiś motyw i niby wygląda, że jest ok wszystko, ale jednak wywala mi komunikat
" Ten motyw nie wygląda tak jak zamierzono, ponieważ wymagany mechanizm motywów GTK + “murrine” nie jest zainstalowany.
Jak go zainstalować ?
Otóż ściągnąłem sobie jakiś motyw i niby wygląda, że jest ok wszystko, ale jednak wywala mi komunikat
" Ten motyw nie wygląda tak jak zamierzono, ponieważ wymagany mechanizm motywów GTK + “murrine” nie jest zainstalowany.
Jak go zainstalować ?
Wejść np. na packages.debian.org albo uruchomić Synaptic albo wyszukać przez apt-cache paczki, które mają w nazwie murrine
Przeczytać opis
Zainstalować tę, która zawiera mechanizm motywów GTK+ “murrine”
Nie znajduje mi paczki murrine.
Bo nie ma paczki nazywającej się “murrine”, ale jest paczka zawierająca to słowo. http://packages.debian.org/search?keywo … ction=main
OK, dzięki
rlk120 ,
Rejestrując się na niniejszym forum zobowiązałeś się przestrzegać jego regulaminu. Niestety, w tym momencie łamiesz go nie tytułując poprawnie tematu. Proszę więc zapoznać się w pierwszej kolejności z całym regulaminem forum, a następnie używając przycisku
W przypadku zignorowania prośby temat poleci do śmietnika oraz mogą zostać wyciągnięte konsekwencje w postaci ostrzeżenia.
Przecież tytuł odzwierciedla problem ;/
przecież gtk != gtk-murrine-engine ;p