Instalacja IE7


(Patrykszela) #1

Witajcie! Mam problem z instalacją Internet Explorer 7 PL oraz EN. Problem jest w tym, że gdy instaluję ten program (PL lub EN, innych nie testowałem) instalacja przebiega pomyślnie, ale po ponownym uruchomieniu komputera (kiedy każe instalator) powinno pojawić się okienko z końcem instalacji. Ale niestety, ono się nie pojawia (chociaż instalowałem kilka razy). :cry: Nawet w folderze "Internet Explorer" powinny znajdować się jakieś pliki z IE7, ale ich tam nie ma :o . Stosowałem wszystkie skuteczne metody (np.: wyłączenie antywirusa, itd.), ale nie podziałało. Mam system Windows Xp Media Center 2005. Kiedyś miałem IE7 i instalacja przebiegła pomyślnie (na Media Centerze). Możecie mi pomóc? :frowning:


(popula) #2

Czy to oryginalny (legalny) system?


(Patrykszela) #3

Tak. Legalny. Pomyślnie przechodziłem test sprawdzania legalności systemu.


(R2911w) #4

a czy masz na pulpicie ikonę internet explorera jak nie to ppm właściwości zakładka pulpit dostosuj i zaznacz internet explorer kliknij ok


(Patrykszela) #5

Niestety, dalej nic. Macie jakieś inne pomysły?


(popula) #6

Wyczyść porządnie rejestr, tmp jakimś dobrym programem. Pobierz i spróbuj jeszcze raz. Instalatora którego masz, wywal.


(Patrykszela) #7

Niestety, dalej nic. Robiłem wszystko to, co mówiłeś, popula. Proszę, pomóżcie! (Niepodoba mi się IE6 :evil: )


(mysz 1) #8

Zobacz tu :

http://forum.centrumxp.pl/Default.aspx?g=posts&t=99539


(Patrykszela) #9

Ale to jest jak zainstalować polską wersję na media center i professional, a u mnie instalator nie uruchamia się przy ponownym uruchomieniu komputera! !!

PS: Szukałem już na tej stronie (CentrumXP i forum)

Złączono Posta : 19.08.2007 (Nie) 12:09

Proszę, pomóżcie! Chcę już mieć IE7!!