Witam, za czym przedstawię mój problem powiem kilka słów o mojej poprzedniej sprawie, która chyba ma związek z instalacją tego oprogramowania. Mianowicie, jakieś dwa tygodnie temu miałem uszkodzony system (Windows Vista Home Premium), nie mogłem od tak sformatować dysku ze względu na ważne dane, więc zainstalowałem drugi system na innej partycji (uszkodzony system - C, dane - D, po instalacji drugiego systemu systemy zamieniły się literami, na C był nowy system - wraz z danymi z D, a na “nowym” D znalazł się stary, uszkodzony system). Gdy już zabezpieczyłem wszystkie ważne dane i usadowiłem je na dysku C, jeszcze raz zainstalowałem Windows (podczas instalacji sformatowałem D - na którym był uszkodzony, stary system, a system zainstalowałem na C, po instalacji został jeden system, a tamten był jako windows.old). Na samym początku miałem zainstalowaną wersję trial pakietu MS Office 2007 i wszystko ładnie działało (przed serią formatów i re-instalacji systemów). Teraz gdy próbowałem ją zainstalować, na samym końcu instalacji pojawił się błąd, tekst w rodzaju “Ten komponent nie może zostać zainstalowany” (tylko że po Angielsku) a pod spodem jakieś numery (z początku przypominało mi wpis w rejestrze, zaczynało się {A59… Ale po sprawdzeniu, wyszukiwarka nie znalazła takiego wpisu). Pobrałem kilka instalatorów z różnych źródeł, wszędzie ten sam błąd. Całkowicie zrezygnowany odpuściłem sobie MS i pobrałem w pełni darmowy pakiet OpenOffice, a tu co… Koniec instalacji i ten sam błąd - 1935 , screen. Bardzo proszę o pomoc, nie wyobrażam sobie nauki, czy pracy bez jednego z tych dwóch pakietów.