Mam mały problem, od niedawna zacząłem się uczyć japońskiego i ta funkcja jest mi potrzebna a więc zaznaczam to w panelu sterowania, wyskakuje mi takie okienko (ale z innym stylem, screen zapożyczony)
no i wszystko ok, klikam OK, daje zastosuj i się odznacza a powinien chcieć płytkę z windowsem… nie wiem co jest grane ale fajnie by było jakby był inny sposób na instalację tego Zaawansowane usługi tekstowe są włączone, miejsca na dysku starczy… Mam Windows XP SP3 Professional
w całym domu nie mam choć jednego sprawnego napędu CD nawet nie mam na czym kopii na pendrive zrobić ale wątpię żeby w ogóle sprawdził (napęd jeden z daemona jest :P) próbowałem IME jakieś instalować i nic… formata nie zrobię bo nie mam jak i nie chcę robić formata…
Mam ten sam zastany problem, nie mam płyty z windowsem xp a chce zainstalować te języki koniecznie bo musze zagrać w nowego dragon ball online. Mecze sie z tym juz dlugi czas i nigdzie nie moge znalezc zadnego linku ani odpowiedzi czy ktos moze mi pomoc : (