Witam! Czy ktoś pomógłby mi w zainstalowaniu Vista Transformation Pack 9? Bo nie wiem co tam wybrać, wszystko jest po angielsku w instalatorze, nie wiem co wybrać , aby mieć tak jak w Viście i żeby poprawnie zainstalować. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję za odpowiedzi. PS Wesołych Świąt :x-mas:
Miałem, ale mi się znudził, dlatego chciałem teraz przetestować VTP 9. Powie ktoś jak ją poprawnie zainstalować?
polecam vistamizer bo możesz go później odinstalować a Vista Transformation Pack integruje się z plikami windowsowymi i nie możesz go odinstalować tylko format
OK, ale Vista Mizer najnowszą wersję skąd ściągnę?
to ta
http://www.instalki.pl/programy/download/rozszerzenia_pulpitu/VistaMizer.php
OK, dzięki.
Eh, jak zobaczyłem screeny to odechciało mi się instalować. To jednak może ktoś by pomógł z instalacją VTP 9?
Ale tam nie ma opisanej instalacji VTP 9!
Tak, tyle to i ja wiem. “intuicyjny interfejs” taa, jest intuicyjny szczególnie jak ktoś nie zna angielskiego. Nie ma tam opisanego krok po kroku co wybrać podczas instalacji!
Tylko, że to znowu nie jest poradnik do VTP 9! A instalatory VTP 8 i 9 różnią się.
Tak, a Google Tłumacz to tak dobrze tłumaczy, że normalnie nie ma lepszego Próbowałem i g**** mi przetłumaczył. POMOCY!