Instalacja Win XP a raczej jej brak...;|

Podczas instalacji xp (na samym poczatku) gdy pojawia sie niebieski ekran (a na dole szary pasek z informacja o ladowaniu jakis sterownikow) u mnie to wszystko sie zatrzymuje w miejscu… tzn nie pokazuje sie nawet ten dolny szary pasek :?

nagralem film pokazujący co sie dzieje; telefonem dla mniejszego rozmiaru http://www.republika.pl/symbian_s60/20070127223016.avi 1.83mb

i tak to potrafi stac do wiadomo jakiej smierci …

Jaki masz konfig kompa.

Z nagrania nic nie wynika. Jest normalna instalacja a końcówka nic nie mówi. Czyli co sie robi po niebieskim ekranie???

Masz może dysk sata???

Mi tez nic to nie mowi i dlatego szukam kogoś kto wie w czym moze byc problem. Bo jak wloze instalke win 2000 to wczytaja sie te sterowniki.

“PRAWIE” normalna bo nic sie nie robi po niebieskim ekranie bo stoi w miejscu

ATA

kiedys mialem ten sam problem ale za x razem mi odpalalo… teraz tych x razy jest kilkadziesiat i ciagle to samo (nie odpala)

Złączono Posty : 28.01.2007 (Nie) 10:56

TZN: podczas normalnej instalacji gdy pojawia sie ten niebieski ekran (koncowka filmu) na dole od razu jest szary pasek z informacja o ladowaniu sterownikow bla bla bla i pyta sie na poczatku "jezeli chcesz zaladowac sterownik RAID (czy jakos tak) innej firmy wcisnij f(6)

U mnie tego paska nie ma co za tym idzie nie ma dalszej czesci instalacji…

Manufacturer: Asrock P4i45D+ 

Processor: Intel(R) Celeron(R) CPU 2.40GHz, ~2.4GHz 

Memory: 768MB RAM

Złączono Posty : 28.01.2007 (Nie) 13:00

Wina leży po stronie starego biosu płyty… temat do kasacji

jeszcze jest sprawa dysku czy nie jest to dysk typu SATA :?:

DiamondBack pisał, że ma

:smiley: :wink:

Sprawdź nośnik czy nie jest nadmiernie porysowany i CD-Rom czy nie jest uszkodzony. :slight_smile:

Może płyta jest uszkodzona.

Może… :smiley:

Zresetuj BIOS do ustawień Default i zobacz co się będzie działo :wink: