Przy instalacji Windows Vista RC1 pokazuje mi się bład który powiadamia że nie instalator nie może skopiować jakiś plików.
1.Przy instalacji z poziomu systemu instalator zatrzymuje się w miejscu “Copying Windows files” na 73%
2.Podczas instalacji z bootowania płyty “Copying Windows files” dochodzi do 100% w kilka sekund natomiast bład pokazuje się przy “Expanding files” wówczas jest cały czas 0%
Czy może ktoś mi pomóc?
Posiadam:
Athlon XP 2400+
Radeon 9800 Pro
1GB ram
P.S
Instaluje na partycji D (na C posiadam Windows XP)
Może to wina płyty?System wypalałem Alcohol 120 i wszystko nagrało się pomyślnie.
Ja tak miałem przy próbach z płytami. Zawsze jakiś błąd. Jeśli instalujesz RC1 jako drugi system, to puść go z Virtuala. Już trzy kolejne Visty tak instalowałem i wszystko jest dobrze. Czy jest dobrze pobrany plik, można sprawdzić wyliczając sumę kontrolną MD5. Jeśli nie masz, to dla wersji 32bit prawidłowa MD5 = 22486 E815 A38F EFFD 9667 317D FEEC 55A
Heh… ale niektóre downloadery piszą ze ściągneło 100% i ludzie w tym momencie (napaleni) mają pomysły już dalej albo anulować albo już wypalać nieczekając do napisu ZAKOŃCZONO. A więc… ??