Instalacja Windowsa - zmiana liter dysku

Chcę zrobić sobie zintegrować programy z płytą Windows’a, ale tak, żeby instalowało automatycznie z dysku i jest 1 mały problem, a mianowicie Instale mam na dysku D:, ale po instalacji ma inną literę i jest ta instalacja niemożliwa. Czy istnieje jakiś sposób, żeby podczas instalacji Windows’a pozmieniał sobie litery dysku na takie jakie ja chce?? Tylko C:\ zostaje jakie jest, a resztę zmieniam po instalacji. Z góry dziex za odp i pzdr!!

Chyba nie. Ale ten numer może przejdzie na pendrivie?

Nie mam pendrive. A mogą się pozmieniać litery jak poprzepinam dyski na taśmie IDE (1 na miejsce 2, a 2 na miejsce 1)??

Możesz pozmieniać litery dysków w Panel Sterowania/Narzędzia administracyjne/zarządzanie komputerem/zarządzanie dyskami i PKM na odpowiednim dysku i zmień literę.

PO instalce pozmieniaj litery z powrotem, bo część programów może odmówić współpracy.:mrgreen:

Wiem, że tak można, bo tak sobie robie po instalacji. A mi chodzi, żeby pozmieniał sobie litery w czasie instalacji lub jak wyżej napisałem przepiąć dyski(jeżeli to coś da, ale to już na stałe)