Instalacja xp na hdd na innym komputerze

witam, mam problem, musze zainstalowac win xp na netboku. wiem ze mozna instalowac z pendriva, ale czy moge np. przelozyc dysk do innego komputera z napedem dvd i tam zainstalowac xp, a potem przelozyc spowrotem do netboka i wgrac tylko sterowniki?? czy tak mozna?? dodam ze netbook to asus eeepc 1000hd.

nie ma takiej mozliwosci, sprawdz czy nie ma na notebook-u ukrytej partycji z system recovery. Inne rozwiazanie to zewnetrzny naped cd/dvd na usb

Kiedyś udalo mi się zrobić taki myk ale na PC. System działał normalnie ale TYLKO DLA TEGO , ŻE KUMPEL MIAŁ PODOBNĄ KONFIGURACJE KOMPA. Sprawdz czy przy uruchamianiu netbooka, gdy pokazuje się takie czarne tło nie pisze na dole coś w stylu F8 (przykład) recovery system. Ja przynajminej tak mam w laptopie (HP).

nie posiada partycji recorvery system windows jest na plycie:\ ale juz sobie poradzilem wgralem plyte na innym laptopie na pendriva programem WinSetupFromUSB( bardzo prosty w obsludze) i wgralem windowsa na nowo. dziekuje, mozna zamknac temat